90 kg-ról is lassan mennek le a kilók? Nem ugy van,hogy akin nagy a súlyfelesleg az első 10kg szinte csak lerepül?
158cm vagyok
25 éves lány
90 kilónál volt az indulás
A fogyokúrám 3 hete tart az eredményem pedig -5kg
Nagyon csalódott vagyok,a kitartásom továbbá is megvan,de én abba biztam hogy majd gyorsabban megy le a nagy felesleg miatt.
Ebbe az ütembe elég messze van még a cél ami 55kg lenne
Összesen még -30kg szeretnék leadni
Miért akarod gyorsan leadni?
Nem értem, miért akar mindenki azonnali eredményt?? Szerinted ez a rengeteg felesleg is csak úgy 1-2 hét alatt ment fel rád?
3 hét alatt 5kg az rengeteg, egészségtelen.
Ha ilyen ütemben haladsz, tönkre fogod tenni a saját hormonháztartásod, és körülbelül mindent. Hiába nagy a felesleg, ez nagyon nem egészséges.
Egyébként, heti szinten fél kg zsírnál többet nem vagy képes leadni. (Ezt számtalan tanulmány kimutatta már) Fogyásnál ne azt akard, hogy súlyt veszíts, hanem azt, hogy zsírt..
3 hét alatt 5kg, ami azt jelenti, hogy átlagban ~1.5kgot adtál le hetente.
Ez körülbelül 1500 kalóriás deficit. Már az 1000 kalóriás deficit is éhezés..
500-as deficit, súlyzós edzés, magas fehérjebevitel. Ez a legjárhatóbb út, így a végeredmény is sokkal jobb lesz, mert ezzel zsírt fogsz leadni, amíg a mostani módszereddel nagyon nagy az esély arra, hogy izmot is..
3 hét alatt 5 kiló kva gyors lenne nekem is, 3 hét alatt másfél megy.
(167/ 62)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!