Mit tegyek, hogy ne legyen szégyenérzetem, ha kimegyek futni?
Éveken át társam volt a sport. Kellett az az adrenin, amit adott. Imádtam futni + súlyzós edzést végeztem.
Megismerkedtem a párommal, szültem egy gyermeket és elszaladt velem a ló. Mindig hízékony voltam, meg kellett dolgoznom a jó alakért. De amióta megszültem, nem mozogtam semmit. Próbálkoztam vele, de alább hagyott az energiám és feladtam.
Most ismét belekezdtem az életmódváltásba és a mozgásba. Szeretnék újra futni menni, de minimum egy 20-ast kellene ledobnom és szégyenlem magam, ha ilyen testtel megyek futni. Pedig ha valami, nekem az nagyon segítette régen a fogyásomat.
Nincs önbizalmam ebben a testben, amit magamnak köszönhetek. :(
Én ha látok egy futó embert mindig elszégyellem magam, hogy milyen lusta vagyok. Még a páromnak is szoktam mondani autóban ülve ha látok valakit kocogni, hogy nézd, nekünk is ezt kellene csinálni!
Szerintem csak a primitív emberek nevetnek ki, vagy a gyerekek. De IQ nulla emberekkel miért is foglalkoznál?
A 80%ot nem fogja érdekelni egy random futó ember, a maradék 20ból 1% debil és nagyon kicsi az esélye hogy beszól, 19% meg magába néz, és talán motiválod is őket :)
Szerintem az hogy ki mit gondol legyen a saját dolga vagy problémája, szerencsére nem halljuk mások gondolatait szóval no para :)
Edzőterembe jártam régen, én mondjuk jól éreztem magam, ott se figyelt a kutya se a másikra, hogy ki mit csinál.. csak a recepción voltak felfuvalkodottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!