Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lány vagyok,13 éves

Mit tegyek? Lány vagyok,13 éves

Figyelt kérdés
Lány vagyok,kissé koraérett.99 kiló.Egyébként senki sem nézné meg rólam hogy ennyi kiló vagyok,mindenki 70-75 kilónak néz..Pedig ha tudnák.. Egész életemben a súlyproblémákkal küzdöttem..Próbálok fogyni,higgyétek el! De nem sikerül.Van egy fiú az életemben akibe beleszerettem.. De nincs esélyem nála.. Ne gyertek azzal hogy ennyi idősen szerelmes meg ilyenek.. Nem tehetek róla!A szerelem magától jön.. De most nem ez a lényeg,hanem az hogy ha szomorú vagyok vagy valami,neki kezdek zabálni.Egyébként meg sem tudom számolni hányszor álltam neki a fogyáshoz,de sajnos sehogy sem sikerült:( Ez van.Segítsetek már.. Egész életemben szenvedtem a súlyom miatt (mint már mondtam),és el sem tudjátok hinni milyen rossz ez.Ki se merek lépni az utcára,depressziós lettem.. Vagdosni akartam magam,de nem tettem mert vissza fogtam magam..Öngyilkosság is megfordult a fejemben.. Nagyon rossz életem van..!! (Nem írom le részletesen) :(( Kérdés mezőbe is irtam: L/13

2014. márc. 21. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Legelőször is ne próbálkozz, hanem csináld.

Másodszor, ha csinálod, csináld jól.

Harmadszor pedig rakd magad rendbe lelkileg, aki ilyeneket írogat hogy nagyon rossz élete van, öngyilkos akart lenni az nem fog lefogyni mert inkább a könnyebb utat választja és magába zárkózik.

2014. márc. 21. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondanám azt, hogy mozgás, kevés szénhidrát stb... de inkább azt mondanám, először is pszichológushoz fordulj. Nem azért, mert ne sikerülhetne egyedül lefogynod, vagy mert nem értem meg, hogy miért szeretnél változni, de itt én látok komolyabb problémát is a testúlyon kívül. Próbálj beszélni a szüleiddel.
2014. márc. 21. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Pontosan ennyi idős voltam, amikor fogyókúrázni kezdtem. Én nem egy fiú miatt, hanem mert a nyolcadikos ballagásra jól akartam kinézni. Először drasztikus fogyókúrába kezdtem, és úgy tornáztam otthon Cindy Crawford kazettájára mint az őrült. :D A tornával nem volt gond, minden nap nyomtam, és nagyon hatásos is volt. A fogyókúrás étrendem viszont nagyon gáz volt szinte koplaltam, 1 hónap alatt 8 kg ment le rólam, ami lássuk be nagyon nem normális. Ezután észhez tértem, egészségesen étkeztem, sovány natúr húsok (csirke, marha, hal) tojás, zöldség és némi gyümölcs volt amit fogyasztottam , és fogyasztok a mai napig is. Közhelynek számít, de a titok tényleg ez. Egészséges táplálkozás, üdítők, édesség, chips, meg mindenféle ételnek nevezett élelmiszer ipari hulladék elhagyása, és legalább napi 1 óra mozgás. Kezdheted először csak simán sétálással, plusz valami könnyű tornával. Idővel egyre többet fogsz bírni, és sokkal jobban fogod érezni magadat. Az első két hét lesz a legnehezebb a helyes étkezés betartásában is, és abban hogy rendszeresen rákényszerítsd magad a sportra, de azután menni fog, mint a karikacsapás. A kilók szépen le fognak olvadni rólad, és csak egy rossz emlék lesz, hogy valaha túlsúlyos voltál.

Ne add fel! :)

2014. márc. 21. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!