Mit tegyek? Lány vagyok,13 éves
Legelőször is ne próbálkozz, hanem csináld.
Másodszor, ha csinálod, csináld jól.
Harmadszor pedig rakd magad rendbe lelkileg, aki ilyeneket írogat hogy nagyon rossz élete van, öngyilkos akart lenni az nem fog lefogyni mert inkább a könnyebb utat választja és magába zárkózik.
Pontosan ennyi idős voltam, amikor fogyókúrázni kezdtem. Én nem egy fiú miatt, hanem mert a nyolcadikos ballagásra jól akartam kinézni. Először drasztikus fogyókúrába kezdtem, és úgy tornáztam otthon Cindy Crawford kazettájára mint az őrült. :D A tornával nem volt gond, minden nap nyomtam, és nagyon hatásos is volt. A fogyókúrás étrendem viszont nagyon gáz volt szinte koplaltam, 1 hónap alatt 8 kg ment le rólam, ami lássuk be nagyon nem normális. Ezután észhez tértem, egészségesen étkeztem, sovány natúr húsok (csirke, marha, hal) tojás, zöldség és némi gyümölcs volt amit fogyasztottam , és fogyasztok a mai napig is. Közhelynek számít, de a titok tényleg ez. Egészséges táplálkozás, üdítők, édesség, chips, meg mindenféle ételnek nevezett élelmiszer ipari hulladék elhagyása, és legalább napi 1 óra mozgás. Kezdheted először csak simán sétálással, plusz valami könnyű tornával. Idővel egyre többet fogsz bírni, és sokkal jobban fogod érezni magadat. Az első két hét lesz a legnehezebb a helyes étkezés betartásában is, és abban hogy rendszeresen rákényszerítsd magad a sportra, de azután menni fog, mint a karikacsapás. A kilók szépen le fognak olvadni rólad, és csak egy rossz emlék lesz, hogy valaha túlsúlyos voltál.
Ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!