173 cm magas lány vagyok. Hány kg lenne kb. az ideális súly? Most vagyok 65, de még látom, h. fogynom kell. (21 éves vagyok)
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 12:39
1/4 anonim válasza:
Én 172 cm-hez vagyok most 65 kg, saját véleményem szerint nem fogynom (najó, esetleg 1-2 kilót), hanem izmosodnom kellene. Mondjuk én 29 vagyok, 21 évesen az ideális súlyom 60-62 között volt, akkor még valahogy máshogy oszlott el rajtam.
Szóval szerintem úgy 3-5 kilót még leadhatsz, többet már ne. Sportolj :)
2/4 anonim válasza:
Nem kell fogynod.
Sportolj inkább.
3/4 anonim válasza:
Attól függ kinek akarsz megfelelni? Ha nekem,akkor 60 kg-nak kellene lenned:D
4/4 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire vagy izmos..mert ugye a zsír könnyebb, mint az izom. De szerintem olyan 54-55kg kell a szép alakhoz. Én is 173 cm vagyok, 51kg (65 kg.ról fogytam le:) 19vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!