154cm magas vagyok és 48kg . az ideális testsúly számomra?
Figyelt kérdés
14/L2012. dec. 25. 20:22
1/8 Kameko-san válasza:
Nekem is kb. ilyen arányaim vannak, és mindig azt mondják, hogy : "XY bezzeg milyen vékony." :D Szóval szerintem ideális.
13/L
2/8 anonim válasza:
szerintem kicsit sok. lapos a hasad?:)
3/8 anonim válasza:
Én 158cm vagyok és 44kg, sportolok és nem vagyok egy ropi alkat, ha rámjönne egy 2-3kg az már nem tetszene. Szóval szerintem egy kicsit sok, de lehet hogy csak erős csontozatú vagy.:) 13/L
4/8 anonim válasza:
Persze ilyenkor jönnek a média és az anorex modellek által elvakított emberek, de ne dőlj be nekik. Teljesen normális a súlyod.
6/8 Szandravokcső válasza:
Neked az ideális a 44 kiló. De szerintem az a 4 kiló felesleg nem olyan sok :DD
7/8 anonim válasza:
Teljesen jó, pláne ilyen fiatalon =) Eszedbe ne jusson fogyózni! Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor inkább sportolj!
Én anno 156 centivel voltam 56 kiló. Akkor volt rajtam egy kicsi, majd egy nyár alatt lefogytam az első szerelmi bánatom miatt. 45 körül voltam akkor, ha nem kevesebb... nem volt egészséges. Most visszaszedtem egy kicsit a sportnak köszönhetően, és sokkal jobban érzem magam =)
8/8 anonim válasza:
Na b*sszátokmeg 154cm vagyok es 50kg körül és pont jo vagyok ti anorexiás k*rcsok undoritoak vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!