Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen szégyenérzetem, ha kimegyek futni?

Figyelt kérdés

Éveken át társam volt a sport. Kellett az az adrenin, amit adott. Imádtam futni + súlyzós edzést végeztem.

Megismerkedtem a párommal, szültem egy gyermeket és elszaladt velem a ló. Mindig hízékony voltam, meg kellett dolgoznom a jó alakért. De amióta megszültem, nem mozogtam semmit. Próbálkoztam vele, de alább hagyott az energiám és feladtam.

Most ismét belekezdtem az életmódváltásba és a mozgásba. Szeretnék újra futni menni, de minimum egy 20-ast kellene ledobnom és szégyenlem magam, ha ilyen testtel megyek futni. Pedig ha valami, nekem az nagyon segítette régen a fogyásomat.

Nincs önbizalmam ebben a testben, amit magamnak köszönhetek. :(

2023. jan. 16. 23:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Kezdd az étkezéssel. És tedd rendbe magadban, hogy az emberek nem azért futnak, mert jól néznek ki, hanem azért néznek ki jól, mert futnak (és figyelnek a kajára).
2023. jan. 17. 00:05
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
pl nézd reálisan a dolgot. Valójában a kutya nem foglalkozik vele,hogy egy random futó hogy néz ki. Valójában senki nem foglalkozik ezzel a problémával csak te. Szerintem sokkal reálisabb az,hogy pont az ellenkezője történik. Inkább pozitív hozzáállás valószínűbb az emberektől ha egy (túlsúlyos) embert futni látnak. Így most csak saját magad ellensége vagy.
2023. jan. 17. 00:24
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Diétával le tudod adni a felesleg nagy részét, utána lesz önbizalmad futni. Vagy edzőteremben használd a futópadot, ott a kutya nem figyel.
2023. jan. 17. 00:25
 4/12 anonim ***** válasza:
13%
Pont hogy figyel a terembe, sajnos. Engem ott röhögtek ki, méghozzá elég látványosan, szóval nem csak én "képzelem" utánna már nem is mentem soha többé.
2023. jan. 17. 05:05
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Attól is függ, hogy milyen terembe mész, vannak olyan termek is ahova kigyúrt állatok járnak, én például olyanba járok, ahol még nem azok a kigyúrt állatok vannak...
2023. jan. 17. 06:12
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Jó, majd következő életemben benézek előtte, kösz a tippet.
2023. jan. 17. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó: A mostani életedben is benézhetsz, esetleg vegyél bôvebb ruhákat és diétával fogyj le egy fél-egy éven keresztül, mielőtt újra mész. Semmiképp ne hagyd el magad. Én mindig büszkén tekintek a túlsúlyos emberekre, akik edzőteremben vannak, ők nem azok a kövérek, akik otthon ülnek és semmit nem tesznek ellene.
2023. jan. 17. 09:29
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem ismersz, felesleges ilyenekt irnod, meg úgy kb minden mást.
2023. jan. 17. 09:40
 9/12 anonim válasza:
Kérdező: Ugyanilyen helyzetben vagyok. Én úgy oldom meg, hogy olyan helyre megyek futni, ahol a kutya sincsen. Erdős, harasztos, bicikliutas helyeken szoktam kocogni.
2023. jan. 17. 16:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Elég sok túlsúllyal kezdtem spinning órákra járni. Persze rajtam kívűl mindenki átlag vagy vékony volt.

De tudod? Én egy percig nem szégyeltem magam, mert arra gondoltam, azért vagyok itt, hogy normál testalkatom legyen, mint nekik. És ők heti 2x járnak évek óta, én meg otthon tespedtem. Sok mindent éreztem de a szégyent nem.

Azt jobban szégyellem vagy inkább sajnálom, hogy évekig nem sportoltam. Azóta sok kiló lement és büszke vagyok hogy elértem, és hogy kitartottam a sportban. Nyilván az étkezésem volt a főbűnös amit rendbe kellett szedni, de a sport is nagyon kellett.

És a legnagyobb hülyeség szégyellned magad azért mert sportolsz vagy magad miatt vagy a túlsúly miatt. Ne szégyenkezz. Amit erre áldoznál azt fordítsd arra hogy változtatsz.

2023. jan. 18. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!