Az ,,anorexiás és sovány" azért elég erős jelzők. A kérdező egy nagyon alacsony lány, nincsen semmi baj a 48kg-val. A magasság -110 még nem egy vészes határ. Ne értsetek félre, nem bíztatom további fogyásra. Sőt, tartsa meg a jelenlegi súlyát, sportoljon, szedhet fel egy kis izmot bőven ha szeretne.
2023. jan. 11. 15:11
12/22 anonim válasza:
Nem a suly szamit hanem izom es testzsir arany hogyha esztetikai kerdeskent szantad.
Lehetsz 48 kgosa is lottyedt narancsboros es 55 kgosan feszes sportos.
En voltma 165 cmnel 44 kg is. Utolag vissza gondolva nagyin csunya volt
2023. jan. 11. 15:20
13/22 anonim válasza:
Elég vékony vagy lehet túlzottan is.Fogyás eszedbe ne jusson vagy csont kollekció leszel ami csúnya.Függ a testfelépítéstől is az összkép ugyanis skinny fat testalkat ami nem túl esztétikus.Ha izmosan vagy 48 kg akkor az más.Ha kicsit híznál 3-4 kg-ot se lenne semmi probléma ha izomban jön fel de a kicsi zsír sem olyan szörnyű mivel főleg cicire megy.
2023. jan. 11. 17:13
14/22 A kérdező kommentje:
Alacsony vagyok
Emiatt nem vagyok csont sovány,pont idealisnak latom magam,vegre azt mondom, hogy IGEN ELÉGEDETT VAGYOK MAGAMMAL amit eddig soha se mondhattam el magamrol...!
2023. jan. 11. 17:21
15/22 anonim válasza:
Akkor tartsd ezt a súlyt és sportolj sokat.
2023. jan. 11. 17:25
16/22 anonim válasza:
Miért lenne vékony? Ez a pont átlagos suly ehhez a magassághoz. Mert ha úgy van (és márpedig úgy kell szamolni) hogy magasság mínusz 110 akkor ez pont tökéletes.
2023. jan. 11. 17:59
17/22 anonim válasza:
Egy francokat nem vagy az. A fogyásod szép, a tesképzavar viszont a jövőben még okozhat problémákat :(
2023. jan. 11. 18:31
18/22 anonim válasza:
Hát ezt magyaráztam. Én pont most gyógyulgatok ki belőle. Hát, mit ne mondjak, szörnyű.
2023. jan. 11. 18:50
19/22 anonim válasza:
Kérdező, én 159 centihez vagyok 46 kg 32 évesen, vékony, enyhén izmos a testem, szeretek mozogni, súlyzózom otthon. Teljesen makk egészséges vagyok. Nem vagyok kóros sovány, a BMI egy kalap szart se ér. Sokáig voltam 50-52 kg, de most érzem magam 100%-ban elégedettnek.
Nyugi, teljesen jó a súlyod ehhez a magassághoz. Gratulálok a szép fogyási teljesítményedhez. Sok sikert a megtartáshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!