158cm es 48kg szerintetek elég vekony?
24 éves vagyok
Nő
A testtömegindex (BMI) alapján a 158 cm és 48 kg alapján azt mondanám, hogy elég vékony. A BMI alapján ez a szám 18.5 alatti, ami alultápláltságot jelez.
Az egyén testzsír-százalékának és az izomtömegének szintén fontos szerepet játszik a testösszetételének értékelésekor. Azonban, mindezek ellenére, amikor egy nő 24 éves és ilyen alacsony testsúlyú, akkor ez aggodalomra ad okot.
Nem vagyok testkepzavasos (anorexias)
Szumplan csak tetszik a valoban vekony testalkat de ennyi
Mondjuk én 160 centi vagyok és 65 kiló, eszembe nem jutna megkérdezni, hogy ez kövér-e, vagy milyen. Én szeretek magamra nézni, tetszenek a melleim, arcom, szem, elégedett vagyok magammal és ez nem azért van, mert annyi kiló vagyok, amennyi. A fejemben van. Egy öltőt nem baszna az életemhez, hogy olyan emberek szerint milyen ez az elosztás rajtam, akikkel az életben nem találkozom.
Ha nem is testképzavar, de valami zavar van a fejedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!