Holnap gombát szeretnénk enni ebédre. De hogy készitsem el hogy diétás és finom is legyen?
Szerintem a gombát annyira nehéz emészteni, hogy kirántva sem hízlal, ha nem eszel hozzá rizst, krumplit.
De akár meg is töltheted és berakhatod sütöbe.
Túrót vagy juhtúrót keverj össze reszeltsajttal, fűszerezd kedved szerint (só, bors, fokhagymakrém stb.) és töltsd a fejekbe. Jénai tálat vajazz ki és így rakd a sütőbe.
Második, a gombában van fehérje...
Kérdező! Én úgy enném,hogy egy teflon edényben kevés olajon megpirítanám és ennék hozzá egy nagy adag salátát. Nagyon szeretem így.
Persze van egy töltött gomba receptem is (tele sajttal), de az kevésbé diétás.
Jó étvágyat!
A gombában és a rizsben is van fehérje, természetesen növényi.
Én - ha nagyon sietek - meghámozom a gombát, kiszedem a szárát és karaván sajtkrémet kanalazok bele (mert az füstölt, de mindenképpen krém legyen, mert a rendes karaván sajt nem olvad meg) és megsütöm. Ha éppen van otthon, megszórom kevés reszelt trapistával, amikor megsült, és rápirítom. (A krémsajt sose akar megpriulni...) Rizzsel vagy salátával jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!