Natúr fagyasztott spenótpüréből hogyan készítsem a főzeléket, hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
Még sosem csináltam ilyet.2010. máj. 23. 14:04
1/7 anonim válasza:
Én előtte felolvasztom, hamarabb kész lesz. Tejjel felöntöm,kicsi sót is rakok bele és 15-20 percig fedő alatt főzöm. Beáztatok vízbe egy zsemlét (ez egy csomaghoz elég) és mikor jól átázott, krumplinyomóval belenyomom a spenótba. Készítek hozzá tejes habarást, abba nyomok bele egy fokhagymát. Az egészet összekeverem és még pár percig főzöm. Célszerű a fedőt rajtahagyni, mert pöfög és csupa zöld lesz a tűzhelyed. Megkóstolod és ha ízlik, kész is. Jó étvágyat!
2/7 anonim válasza:
Hasonlóan, mint a fent leírtak, csak fokhagymás rántással. És a zsemlét sem nyomom ki, hanem felkockázom és tejbe áztatom. Lehet még cukrozni is / nekem úgy is ízlik/.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
olajon lisztet és fokhagymát pirítok. Ráteszem a spenótot és felöntöm tejjel. Vegetával ízesítem.
5/7 anonim válasza:
Olajon lisztet pirítok. Ráborítom a kiolvasztott spenótot és állandó keverés mellett felöntöm annyi tejjel, hogy finom krémes állaga legyen. Sózom, és ízlés (no meg a fokhagyma minősége) szerint 1-2-3 gerezd fokhagymát nyomok bele. Összeforralom és kész!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon!
2010. máj. 23. 19:39
7/7 anonim válasza:
Ha fogyózol jó ha krémsajttal csinálod, úgy semmi más nem kell, csak fokhagyma. Sima camping nyomós sajt is jó! Isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!