Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott hekkfilét ki...

A fagyasztott hekkfilét ki kell engedni, miellőtt elkészítem? Ha nincs időm kiengedni, fóliában, vajjal, brokkolival sütőben finom lesz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mindig ki szoktam elötte olvasztani,mert rengeteg benne a víz. Általában az 1kg-os kiszerelésnél maga a hal,kb. 600gr,a többi víz! Ezt már lemértem.
2009. dec. 5. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy az elöttem szóló írta. Én ezért nem is szoktam mirelitet venni, hanem frisset és én fagyaszom le. Még olcsóbban is jövök ki, mert a frissből az 1 kg az 1 kg.


Tehát állni fog a vízben. Tedd sós vízbe, akkor nagyon hamar kiolvad.

2009. dec. 5. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, jól mondják!
2009. dec. 5. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!