90kg ról le lehet fogyni 50kg ra?
Eddig mindenkitől azt a választ kaptam vissza akik megkérdeztek a célomról,hogy áhh addig hol fogynál le,addig nem lehet lefogyni
Örülj ha már 70kg ig lemész
Az jo is lenne már neked.
🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Én hiszek benne hogy igenis lehetseges! Csak a kitartáson múlik minden.
Ha rosszul gondolom nyugodtan javítsatok ki
Egészséges testsúlyra, nyilván a magassághoz viszonyítva, bárki le tud fogyni, aki tesz érte.
Én is megtettem, pedig kórosan elhízott voltam több mint 20 évig.
De a normál szint alá ( betegesen alacsonyra szabott testsúlycélok), már egyre nehezebb, koplalni kellene hozzá, ami nem csak hogy ártalmas, de épeszű ember nem is fogja hosszútávon bírni az éhezést, és ennek súlyos mellékhatásai is lehetnek. Szóval nem ajánlott.
Én pl soha nem akartam kórosan sovány lenni, szerintem nem csinos, nem szép látvány, ha egy nő csont és bőr, se segge se melle stb. Nem volt igazán fix célsúlyom sem. Mindössze az volt a végcélom, hogy a magasságomhoz normál, egészséges bmi ( testtömegindex) tartományba csökkentsem a testsúlyomat. Nálam ez 58 és 75kg között van. És végül azzal az életmódváltással amit eszközöltem, szép lassan 3 év alatt eljutottam 67 kilóig. Én a magam részéről ezzel meg is vagyok elégedve. Sem túlsúlyom nincs, sem betegesen gebe nem vagyok. Pont jó.
Dec 28.án kezdtem bele a fogyókúrába
Jan 28.án mértem meg magam az eredmény -6kg :)
Ebbe a hónapba 0 kg ment le
Tobbet ettem,de figyeltem arra hogy súlytartásba maradjak legalább
1 hónap mulva újra jelentkezem 😊
Eddig -10kg nál járok egyébként tehát most épp 80 kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!