Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 90kg ról le lehet fogyni 50kg ra?

90kg ról le lehet fogyni 50kg ra?

Figyelt kérdés

Eddig mindenkitől azt a választ kaptam vissza akik megkérdeztek a célomról,hogy áhh addig hol fogynál le,addig nem lehet lefogyni

Örülj ha már 70kg ig lemész

Az jo is lenne már neked.

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Én hiszek benne hogy igenis lehetseges! Csak a kitartáson múlik minden.

Ha rosszul gondolom nyugodtan javítsatok ki

2023. jan. 9. 22:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
158 cm vagyok
2023. jan. 10. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges testsúlyra, nyilván a magassághoz viszonyítva, bárki le tud fogyni, aki tesz érte.

Én is megtettem, pedig kórosan elhízott voltam több mint 20 évig.

De a normál szint alá ( betegesen alacsonyra szabott testsúlycélok), már egyre nehezebb, koplalni kellene hozzá, ami nem csak hogy ártalmas, de épeszű ember nem is fogja hosszútávon bírni az éhezést, és ennek súlyos mellékhatásai is lehetnek. Szóval nem ajánlott.

Én pl soha nem akartam kórosan sovány lenni, szerintem nem csinos, nem szép látvány, ha egy nő csont és bőr, se segge se melle stb. Nem volt igazán fix célsúlyom sem. Mindössze az volt a végcélom, hogy a magasságomhoz normál, egészséges bmi ( testtömegindex) tartományba csökkentsem a testsúlyomat. Nálam ez 58 és 75kg között van. És végül azzal az életmódváltással amit eszközöltem, szép lassan 3 év alatt eljutottam 67 kilóig. Én a magam részéről ezzel meg is vagyok elégedve. Sem túlsúlyom nincs, sem betegesen gebe nem vagyok. Pont jó.

2023. jan. 11. 02:17
 13/17 NTBS ***** válasza:
100%
Le tudsz fogyni. DE fontos a fokozatosság. Ne azonnal akarj eredményt, mert az nem lesz tartós.
2023. jan. 11. 09:11
 14/17 anonim válasza:
80%
Persze, hogy le lehet. Én 100 kg-ról fogytam 55 kg-ra. 164 cm vagyok, 32 éves nő. Kerek 10 hónapomba telt lefogyni.
2023. jan. 13. 03:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Dec 28.án kezdtem bele a fogyókúrába

Jan 28.án mértem meg magam az eredmény -6kg :)

2023. febr. 1. 23:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Ebbe a hónapba 0 kg ment le

Tobbet ettem,de figyeltem arra hogy súlytartásba maradjak legalább

1 hónap mulva újra jelentkezem 😊

Eddig -10kg nál járok egyébként tehát most épp 80 kg vagyok

2023. márc. 28. 08:44
 17/17 anonim válasza:
Azóta hogy áll a dolog?
szept. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!