90kg ról le lehet fogyni 50kg ra?
Figyelt kérdés
Eddig mindenkitől azt a választ kaptam vissza akik megkérdeztek a célomról,hogy áhh addig hol fogynál le,addig nem lehet lefogyni
Örülj ha már 70kg ig lemész
Az jo is lenne már neked.
🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Én hiszek benne hogy igenis lehetseges! Csak a kitartáson múlik minden.
Ha rosszul gondolom nyugodtan javítsatok ki
2023. jan. 9. 22:28
2/17 anonim válasza:
Persze, le lehet. Én pl. kb. 115-ről fogytam 65-re. Meg lehet tenni, persze. A kitartáson múlik. Bármilyen súlyra le lehet fogyni, csak nyilván minden magassághoz meg van az a minimum súly, ami alá már nem ajánlott menni, de amúgy nincs lehetetlen.
3/17 anonim válasza:
Attól függ,mennyit nyomnak.a csontjaid. A csontozaznak is van saját súlya. Én 55 kg-osan is picit ducinak hatok, mert vékony csontjaim vannak, izmot nehezen építek. A férjem 110 kg-osan jól néz ki, de ő nehezebb csontozatú, ha odafigyel az edzésre es kajára, csak úgy szaladnak fel az izmok. Legalábbis hozzám képest. Es az izmoknak, csontoknak súlya van. Szóval 0 izommal, könnyű csontozattal lehetsz 50 kg.
4/17 anonim válasza:
Gratulalok 2 es.Elarulod,hogy fogytal le?
6/17 anonim válasza:
Le lehet, kérdés, hogy érdemes-e. 160 cm alatti nőként simán, 180 cm magas férfiként viszont elég egészségtelen lenne....
7/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Sok ember fogyott már 40, vagy még több kilót.
De nem könnyű, mert 1-2 évet minimum rá kell szánni. Én másfél év alatt fogytam 35-öt, még 10-et szeretnék, de már nagyon nehéz, lassan mennek le a kilók.
8/17 anonim válasza:
Természetesen le lehet fogyni, viszont fontos, hogy ne drasztikusan, hanem kieggyensúlyozott étrenddel, fokozatosan. Az ideális testsúlyodnak nézz utána, vannak az interneten kalkulátorok.
9/17 anonim válasza:
Hogyne lehetne. De minimum másfél évet szánj rá, szépen lassan fokozatosan kell fogyni.
10/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen magas vagy. 170 centivel ne akarj 50 kilós lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!