Titeket mi motivált a fogyasban ?
A testem jelezte hogy nagy gáz van, és bennem megszólalt a vészcsengő, Élni akartam, elsősorban önmagamért, és azert a férjemet sem akartam magára hagyni, hogy fiatalon megözvegyüljön. + Elég volt a kínszenvedésből, a mindennapos fájdalmakból.
170- ről - 67kilóra fogytam 3 év alatt, 1 éve tartom. Így remélem még maradt időm itt lenni, élni!:)
Nekem a cukros édesség függőség a mai napig megnehezíti a dolgom, szerintem ez a sóvárgás sosem múlik el, de eljutottam egy olyan szintre , hogy kordában tudom tartani, ha maximum havi 1-2 alkalommal engedek magamnak egy szelet csokit vagy sütit, vagy akár pár kanál fagyit. Még jóval ezelőtt hosszú évekig próbáltam teljesen kizárni de egyszerűen nem ment. Mindig győzött az édesség, meg a falásrohamok, én meg azt gondoltam, most már úgyis mindegy, és feladtam. De ez nagy hiba volt.
Mindenkinek más stratégia válik be. Nekem az jött be ezen a tèren hogy megtanultam, nem kell fekete- fehérben, mindent vagy semmit módon gondolkodni. Így havi 1-2 alkalommal teret engedek a vágyaimnak és eszem amit megkívánok. A mindennapokban pedig egy viszonylag szigorúbb diétát követek.
Nekem hosszútávon csak így élhető ez az egész, és így komolyabb gond nélkül lefogytam és tudom tartani az egészséges testsúlyomat. Persze ehhez sok sport is kell.
Plusz, a lelkemnek is jót tesz a tudat, hogy nem kell lemondanom minden jóról, finomról végleg.
Megtaláltam saját magam számára az egyensúlyt és kb ez a lényeg.:) Neked is hasonló módon kell megtalálnod a saját utadat. Akkor sikeres lehetsz az életmódváltásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!