Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 122kg vagyok és 168cm titeket...

122kg vagyok és 168cm titeket mi motival a fogyasban?hány kgnak kellene lennem hogy vékony legyek ?n

Figyelt kérdés
Hogy tudtok ellenallni a sok finom ételnek hogy ne egyetek tul magatokat?
2022. szept. 29. 18:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Számolom a kalóriákat. Kitapasztaltam, mit érdemes enni, hogy ne legyek éhes, de ne lépjem túl a keretemet.

40 kg mínusszal már nagyjából rendben lennél. Vékony meg 60nal lennél. De nem érdemes ez utóbbira koncentrálni, mindig csak a következő 10kgra.

2022. szept. 29. 19:02
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Motiváljon, hogy egyre jobb és jobb férfiakat tudsz magadnak fogni, minél jobban nézel ki.

Ne vállald túl magad, de légy kitartó, kis lépésekkel.

2022. szept. 29. 19:07
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

94 kilosan es 153 centisen meglattam a baratnom lanybucsujan keszult kepeket ahol 4en voltak akkorak mint en egyedul

A motivaciom a bolodg parkapcaolat, hogy boldog legyek a testemben, hogy ne csak slankitos hanem barmilysn ruhat fel tudjak venni, hogy ne legyek allandoan beteg, hogy formas izmos legyek amire buszke vagyok, hogy ne alakuljon ki cukorbetegseg. Es talan az utolso a legnagyobb. Hosz ofgyasban, egeszseges eletmodban hetente is belefer suti, kinder tejszelet stb. Persze mertekkel, de belefer. Onnantol hogy valaki cukorbeteg, onnantol soha semennyi.

Ma már 62 kilosan boldog vagyok. Mondjuk elég izmos is.

Szerintem az elso celod legyen 90 kilo. Onnan mar sokkal jobban fogod magad erezni. Onnan 80.

Es 80 es 70 kozott sokkal nehezebb es lassabb elsz de ott mar szerintem meg tudod talalni azt a format amivel tetszel magadnak.

2022. szept. 29. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
2 es. Majd pont a csávók miatt fog lefogyni 😃 Te is vmi Instaszökevény lehetsz. 😃
2022. szept. 29. 19:23
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
Soha nem voltam instán. Nem feltétlen a csávók miatt, de minél jobb csávót fog, a nők is annál többre fogják tartani. Ez így megy.
2022. szept. 29. 19:27
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Mivel ezekkel a 168cm-122kg paraméterekkel már a sokadik kérdést teszed fel a kategóriában hónapok óta, elmondom mi az EGYIK motivációm: a tudat hogy mennyivel életképesebb, öntudatosabb és kitartóbb vagyok azoknál akik egész életükben "holnap" fognak lefogyni mert nincs meg az az alapvető önkontrolljuk, hogy ne tömjék tele magukat minden szemét kajával a nap 24 órájában. Igen, kicsit az egó és a felsőbbrendűségi tudat motivál. És az is hogy ezt nem csak én gondolom így hanem mindenki, főleg az elhízottak.
2022. szept. 29. 19:32
 7/14 anonim válasza:
89%
magad miatt kell meghoznod azt a döntést, akarod-e a változást az életedben vagy sem. más példája max csak motiváció lehet, de mindez szart sem ér ha nem akarsz lefogyni. ekkora súly már az egészséged rovására megy, ráadásul nem egy esztétikus látvány. ízületi, keringési problémák okozója a többletsúly , ráadásul így a szerelem is elkerül, már ha eddig nem estél szerelembe valakivel.
2022. szept. 29. 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Engem 115 kilósan az motivált, hogy tudtam, ha így folytatom, rövid (vagy kicsit hosszabb) úton kinyírom magam. És ha hosszabb, akkor annál nagyobb szenvedés vár rám.

Ne rögtön arra gondolj, hogy "hány kilóval leszel vékony", az nagyon messze van, és egyáltalán nem is ez a lényeg.

Már 10 kiló leadásával is rengeteget teszel az egészségedért.

De ne is ott kezdd, hogy fogyni akarsz, csak figyeld magad és a szokásaidat egy pár hétig. Étkezz tudatosan, vigyél bele rendszert. Ne a tv előtt vagy más zavaró körülmény mellett egyél, hanem figyelj magára az evésre, és élvezd amit eszel, és tudatosítsd, hogy miért eszed (éhes voltál vagy csak egy kis nasi - ha nasi, muszáj megenni? mekkora adagot eszel - kevesebb is elég lenne?)

Vizsgáld meg az evés körüli szokásaidat, mert ezeken kell változtatni, ha majd le akarsz fogyni.

2022. szept. 29. 19:43
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

a 8asnak nagyon igaza van

én leadtam a súlyom harmadát, de már az első 8-10 kiló leadása után borzasztóan jól éreztem magam

és egyre jobb lett a lelkemnek is hogy figyeltem magamra

sőt, elkezdtem finomabb ételeket főzni, nem csak megettem egy kiflit és egy tábla csokit a tv előtt

2022. szept. 29. 20:18
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Én már lefogytam. Az motivált, hogy így talán van esélyem normálisabb életre napi fájdalmak nélkül. 170kg voltam, most 67.. (175cm)

A régi kedvenc finomságokra tartok havi 1 csalónapot. Ezzel jól elvagyok. Egyébként pedig nyilván diéta és mozgás ahogy eddig már évek óta. Nincs választásom, mivel nagyon hízékony vagyok, ez van.

2022. szept. 29. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!