Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik nagy túlsúlytól szabadult...

Akik nagy túlsúlytól szabadultak meg (10kg +) titeket mi motivált a fogyásban?

Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az életemért és az egészségemért harcolok. Ez ad elég motivàciót. A kinézet, csinos ruhàk, màsok elismerése soha nem motivàlt, mindig feladtam. ( Igaz, a koràbbi módszereim sajnos amúgy sem voltak megfelelőek, egészséges plàne nem).

1 év/-40 kg eddig. Lassan félúton leszek.

2020. febr. 25. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem elég volt belenéznem a tükörbe, rettento nagy kritikam volt magam fele, ugyhogy a celig meg sem álltam. (164 cm, mostmár 53 kilo, 71 voltam)
2020. febr. 25. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
A 10kg+ nem nagy túlsúly. Pont elég, ha belenéz az ember a tükörbe, és nem tetszik, amit lát.
2020. febr. 25. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy úgy néztem ki, mint egy tehén. Vagy inkább egy víziló. A tükörbe nézni elég volt, hogy motivált legyek.
2020. febr. 25. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
A férfiak :) tetszeni akartam nekik, akartam hogy megnézzenek hogy jó nőnek tartsanak.
2020. febr. 25. 21:23
 6/12 anonim válasza:
88%
Az ahogy kinéztem, illetve az hogy közeli ismerős is fogyókúrázott és egymást motiváltuk. Meg persze tetszeni akartam magamnak és másnak. (-15-20kg eddig)
2020. febr. 25. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem írja a párját. Engem állandón cs.sztetett hogy fogyjak már le. Nyilván emiatt csak még lehangoltabb voltam/mèg többet ettem. Aztán rájött hogy ő is túlsúlyos és elkezdett futni. Több se kellett én is futócipőt húztam. Még csak 5 kg ment le, de jó úton járunk. Egymás motiválása is nagyon jó lehet
2020. febr. 26. 05:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem leginkább az egészségem, de az is zavart, hogy a vastag derekam és karjaim miatt hülyén álltak rajtam a ruhák, nem szerettem öltözködni.
2020. febr. 26. 08:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

7. Engem a pàrom soha nem bàntott, nem csesztetett, egyetlen szóval sem. Gyanítom, ha ilyen típus lenne, mégjobban magamba fordultam volna, mert nekem az egész csalàdom ilyen volt velem.

Így is egy lelkileg mély gödörből kapartam ki magam akkor. Igaz, ő eleve kövéren ismert meg, így szeretett meg, nem zavarta a dolog. Végül kizàrólag a sajàt egészségem, életem miatt döntöttem úgy, hogy életmódot vàltok. Elfogadta a döntésemet csak azt kérte hogy ne koplaljak, mint màr annyiszor... mert làtta milyen rossz hatàsa van ràm. Kivételesen azt nem is akartam:) Azóta ő is fogyàsra adta a fejét, mert szedett fel mióta együtt vagyunk. 1. voltam.

2020. febr. 26. 08:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesek vagytok, gratulálok mindenkinek! :)
2020. febr. 26. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!