Egyet értek az előttem szólóval. Kalóriadeficitben kell lenni és fogyni fogsz. Én 74 kg-ról fogytam 60-ra, ha jól emlékszem fél év alatt de lehet hogy több, már régen volt. Azóta is figyelek arra, hogy nagyjából stagnáljon a súlyom, és ehhez is a kalóriaszámolás a nagy segítségem.
Mozogni azért mozgok mert szeretek, illetve így lesznek szép tónusosak az izmaim, ezáltal formás az alakom.
2022. dec. 16. 11:16
3/20 anonim válasza:
Kalóriadeficit, 20 kiló kb fél év alatt.
2022. dec. 16. 11:30
4/20 anonim válasza:
Hát, én sajnos testképzavaros lettem. Mivel nem tudtam megállni a fogyásban, és az edzéssel. Kb 1 hónapja annak, hogy rendesen eszek olyant is, amit épp megkívánok, próbálok visszaszdni jó pár kilót, erősödni. Az edzést is abbahagytam, eddig sikeresen, remélem, így is marad, mert attól meg tönkretettem magam. A gyomrom kezd helyreállni. Nem volt egyszerű menet, de az biztos, hogy többet ilyet nem csinálok soha az életben! Mert attól szörnyűbb nincs, mikor az ember anyja is sírva fakad a látottakon. És engem már nem us érdekel ez a trend meg hasonlók, mivel örültem, hogy be tudtam önszántából fejezni. Sokan vannak így vele, de nem tűnik fel nekik, ráfogják az egészséges életmódra, holott a bolond is megérti, hogy ez már régen nem is arról szól. Szóval, csak óvatosan.
2022. dec. 16. 11:36
5/20 anonim válasza:
Kiiktattam a gyorskaját, meg összességében a feldolgozott ételek nagy részét, és maximum alkalmanként eszek ilyesmit. Eleinte számoltam kalóriát, ma már nem. A sport előtte is az életem része volt, ebben annyi változott, hogy nyitottabb lettem több mozgásformára is.
Nem tudom, mennyi idő alatt történt... talán fél év. Nem igazán siettem, hogy őszinte legyek, mert egyébként sem voltam egészségtelen súlyban, csak vékonyabb, formásabb akartam lenni. 7-8 kilót fogytam.
2022. dec. 16. 11:57
6/20 anonim válasza:
Elhagyott az asszony, megszűnt a főztje, csak magamnak kellett főznöm a saját igényeim szerint, hozzáteszem jóval minőségibb ételeket akkor amikor én akatok a saját intuitív időbeosztásom alapján, 1 év alatt lement kb 30kg, azóta tartom a súlyt.
2022. dec. 16. 12:25
7/20 anonim válasza:
14 hónap alatt 120-ról 85-re fogytam.
Aztán súlyos depressziós lettem, visszahíztam fél év alatt 110-re.
Most megint 85 vagyok, remélem, hogy most már végleg.
28n
2022. dec. 16. 12:31
8/20 anonim válasza:
Depresszió, 3 hónap, 10 kg.
2022. dec. 16. 13:16
9/20 anonim válasza:
Az Orbán Viktor-féle diétán vagyok. (áremelések, adó 3-4-5-szörösére emelkedett, rezsiemelés stb.) Eddig 6 kiló ment le. Ugyanazokat eszem (pl. mekis kaja, pizza, édességek, kóla is) csak nem annyit, mint eddig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!