Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől fogyott le Kandász Andi...

Mitől fogyott le Kandász Andi és Keleti Andi?

Figyelt kérdés
Mindenhol írják, hogy valami gyógynövénykeveréktől, de sehol sem írják a nevét...
2022. aug. 25. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha lefogytak, akkor azért fogytak le, mert tartós kalóriadeficitben voltak. Hogy milyen tipikus gyógynövényes baromságot akarnak ezzel a "sikertörténettel" eladni, azt nem tudom. Nem gyanús, hogy minden napra jut legalább egy ilyen csodanövényes Blikk cikk?
2022. aug. 25. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Egy darab google keresésbe kerül kideríteni. Nem fogom bírni ide, mert nem reklámozok szarokat.

Megnéztem az összetevőket, némi természetes hashajtó meg rost van benne. Egyik sem változtat azon, hogy kevesebbet kell enni, mint amennyit felhasznál a tested.

2022. aug. 25. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert az Andik már csak ilyenek.
2022. aug. 25. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficittől.
2022. aug. 25. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Keleti Andrea lefogyott...? Most láttam őt három nappal ezelőtt és akkora darab volt, hogy utánanéztem, hogy táncol-e még egyáltalán.

A Kandász Andi meg ha jól tudom, eddig is jómformában volt.

2022. aug. 25. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Keleti Andi a reklámban az előtte képen lepukkant ruhában, görnyedten, hasat kinyomva áll. Utána képen csini ruha, smink, póz. Egy dekát se fogyott szerintem. Kandász Andi szerintem koplalt, mert eléggé megroggyant az arca, bőre.
2022. aug. 25. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A photoshoptól
2022. aug. 26. 01:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmitől, nem is fogytak
2022. aug. 26. 11:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyógynövény keveréktől nyilván nem. Általában az ilyen kamu cégek, termékek a fogyás után keresnek meg embereket, és ajánlanak pénzt nekik,hogy mondják azt, hogy emiatt fogytak le. Igazából meg sosem hallottak a (nyilván semmitérő) termékről, de a sok majom elhiszi és veszi. Marketing.
2022. aug. 26. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9

Jaja, Onyutha Judit is azután kezdett el ilyen reklámokban feltűnni, hogy volt egy riport a fogyásáról. Akkor persze még szó sem volt csodaszerről...

2022. okt. 13. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!