Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott mar le valaki ugy,...

Fogyott mar le valaki ugy, hogy ebed utan pl 1 ora utan (ki mikor ebedel) mar alig vagy egyeltalan nem ettetek semmit?

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És ennek mi is lenne az előnye?
2022. aug. 19. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Persze, biztosan fogyott így már valaki, de az nem amiatt volt, mert ebéd után nem evett, hanem azért, mert kalórideficitben volt.

Ha ebéd előtt annyit eszel, amivel kalóriatöbbletben leszel, akkor hízni fogsz (ennek gyorsasága függ attól, hogy mekkora a többlet).

Ha ebéd előtt annyit eszel, amennyivel súlyt tartasz, akkor bármilyen meglepő, tartani fogod a súlyod, ha a nap további részében nem eszel.

De, ha te ebéd előtt annyit eszel, hogy kalóriahiányos állapotban leszel tőle, és a nap további részében nem eszel, akkor fogyni fogsz. (ennek gyorsasága szintén függ a deficit nagyságától)

2022. aug. 19. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen valamikor régen én. De jó sok savam lett a koplalástól.

Illetve tavaly fogyott 10 kilót a férjem ezzel az agyament módszerrel. Nem hitte el milyen káros.

Vissza is szedte mihelyt nem tartotta. És ugye ilyet a végtelenségig nem lehet csinálni.

És nagyon nehéz is, egyrészt fizikailag, mert este 9 kor már mar az éhség, fáj a fejed és mentálisan meg még nehezebb hogy tudod nem ehetsz. Én mindenkit arra biztatok keressen egy értelmesebb módot a fogyásra ahol nem kell gyötrődni.

2022. aug. 19. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A kalóriadeficitről még nem igazán hallottál, ugye kérdező?
2022. aug. 19. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igne, létezik, minden létező módszerrel fogyot tmár le valaki :D De mindneki aki lefogyott az kalóriadeficitben volt...jó vagy kifosta a lelkét is félig fleszívódott ételekkel, de az betegség...
2022. aug. 19. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan próbálkoznak ilyennel, időszakos böjtnek hívják, intermittent fasting. Én nem csinálnám, mert nem érezném jól magam délutánonként, annak meg sok értelmét nem látom. Nekem a rendszeres, 3-4 óránkénti étkezés jött be.
2022. aug. 19. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, ez az intermittent fasting egyik formaja. Ami nokre pl kifejezetten veszelyes.

De ok a nap elso reszeben pont annyi kaloriat esznek ami fedezi a minimum szuksehletet es nem tobb annal a kalorianal amin sulyt tartottak

2022. aug. 19. 15:00
 8/9 anonim válasza:
53%

Ebédre eszem a legtöbbet, de délután vagy koraeste még pár falatot ennem kell, különben sem aludni nem tudok, se másra koncentrálni az éhségtől.

Ez bármi lehet, egy darab nyers zöldség, 1 főtt virsli, gyümölcs, magvak, 2-3 kanál déli maradék, leves, egy-két harapásnyi süti vagy 2 kocka tepertő, vagy bármi, a lényeg, hogy így nincs olyan érzésem, hogy mikor lesz már reggeli és éhenveszek.

2022. aug. 19. 20:13
 9/9 Csakegysajt95 ***** válasza:
Szerintem ne így akarj lefogyni. Volt egy barátom, aki így fogyott le, de vissza is jött. Rendszeres mozgás+diéta. Azt mondják érdemes többször kevesebbet enni. Én is állandóan fogyózni próbálok de legalább már megindult valami 😂😂
2022. aug. 26. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!