Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha van olyan nap mikor egyelta...

Ha van olyan nap mikor egyeltalán nem figyeltek oda hogy mit és mennyit esztek egy nap, akkor kb hány kcal-t szoktatok bevinni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hülyeségnek hangzik de sokan akik követnek egy diétát és megállnak egy bizonyos kg-nál akkor általában szoktak egy ilyen napot tartani hogy összezavarják a szervezetet hogy ujra beinduljon a fogyás

(Ha nincs ilyen akkor bocsi csak én ezt hallottam)

2021. ápr. 22. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, nem figyelek oda.
2021. ápr. 22. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Én, ha nem koncentrálnék rá direkt, hogy pontosan mit eszem, akkor olyan 3000-3500-4000 körül jönne ki egy napom nagyjából. Olyan tipikus dolgokból mint fehérlisztes tészta egy jó pörkölttel, rántott hús, krumplis tészta stb, sós fehérlisztes péksüti, vagy fehérlisztes kenyér, desszertnek cukros süti, vagy csoki, rágcsálnivalónak 1 zacskó csipsz. Egy átlag ember simán eszik ilyeneket akár heti többször is. És nem kell kvázi zabálni ahhoz, hogy hízzunk, szimplán elég a rossz minőség is sok esetben. Ettől persze vannak itt is úgynevezett haszontalan üres kalóriák is ami nem kell a szervezetnek, mégis sokan fogyasztják, és mégsem mind hízik meg tőle.

Na de mivel diétán élek, olyan 2500 kcal környéke 1 nap. De én nem ez alapján raktam össze az étrendem, hogy miben hány kcal van és az összesen mennyi. Nekem ez nem fontos.

És igen, számomra az hogy oda kell figyelnem mit eszem, különben kegyetlen gyorsan hízni kezdek, az bizony diéta.

A diéta pedig nem szitokszó:) kontrollált étrendet jelent csak, semmi többet. De nem gond, ez nekem már életmód, és nincs semmi problémám vele.

Csak az zavar mikor társaságban vagyok, és folyton megkérdezik miért nem eszem ezt vagy azt, és miért eszem azt amit. Pedig a natúr sült husi és egy finom saláta olajos magvakkal, yoghurttal, fűszerekkel, vagy sült zöldségkörettel a mindennapokban számomra nem kínzás. Mégis többnyire ezt feltételezik azok akik enni làtnak. ( Aztán meg aki rég látott megkérdezi " úristen hogy fogytál ilyen sokat?)😂 ( Hát úgy, hogy teszek érte, odafigyelek mit eszem, és rendszeresen mozgok).

Én szimplán a korábbinál egészségesebb étrendre váltottam.

2021. ápr. 22. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Létező dolog, anit mondasz, egy csalónap tényleg be tudja indítani újra a fogyást. Én nem szoktam ilyen napot tartani, nem is tudnék szerintem még kétszer annyit se enni már, mint szoktam. De egy "csaló" étkezés is beválhat, akár egy pizza vagy hambi vacsira. Ilyenkor is max pár száz kalóriával lógok ki a keretből, nem ezrekkel.
2021. ápr. 22. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Én minden nap számolom a kalóriákat, figyelek rá, hogy mit és mennyit eszem. Nagyon ritkán fordul elő, hogy 1-1 nap nem, ez általában ünnep, vendégség alkalmából fordul elő. Sosem indította be a fogyást egy ilyen nap nálam. Inkább nehezebb volt utána kompenzálni a felesleges kalóriákat.
2021. ápr. 23. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Kb 3500-4000
2021. ápr. 23. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.