Egy fejlődő szervezetbe hány kalóriát kell bevinni?
Figyelt kérdés
Én általában 1300-1400-at szoktam, már 15 éves korom óta (fél éve), most 16 vagyok, és még mindig ennyit szoktam.
A barátnőm szokta mondani, hogy szerinte ez nagyon kevés egy fejlődő szervezetnek.
Szerintetek?
2018. okt. 30. 20:34
1/4 anonim válasza:
Nagyon egyéni. Egy inaktív 145 centis vékony lánykának általában jóval kevesebb kell, mint egy duplaakkora, izmos és aktív embernek, de persze ugyanolyan adatoknál is vannak hatalmas eltérések. De 1300-1400-zal egy normál ember határozottan fogy, ha fejlődésben van, ha nem, nyilván egészen apró gyermekként még kevesebb kell.
2/4 anonim válasza:
Ez elég kevésnek számít, mivel a hivatalos koplalás 1300nál kezdődik egy embernél.
De gyakorlatilag 1300az kb egy napi fekvèshez sem elég, szóval igen elég kevés.
De ha nincs tőle bajod akkor nem baj.
3/4 anonim válasza:
Nem annyira a kalória számít, hanem hogy minden szükséges tápanyag meglegyen benne, ami az egészséges fejlődéshez kell.
4/4 anonim válasza:
De, a kalória is számít, mivel a koplalásra a szervezet logikusan, de nekünk éhínségen kívül nem igazán jó dolgokkal válaszol (éhínségkor se feltétlenül jók, de segítenek a túlélésben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!