Hulahopp egyeltalán használ?
Figyelt kérdés
Én mindennap hulahoppozom mindennap 500-at körözök a hasamon vagy mégtöbbet és miért nem látszik az eredmény,?? vagy meddig kell hogy szemmel látható legyen az eredmény?? A hulahopp egyetalán hasznos??2010. aug. 16. 11:53
1/11 anonim válasza:
Persze hogy használ, csak te számolod?:O Nem őrülsz bele? Mert én szerintem megkattannék. Szerintem csináld azt, hogy félórán keresztül, ne számold:)
Amúgy meg hamar meglátszik az eredmény, 2-3 hét. Tapasztalat!
2/11 anonim válasza:
Én nem tudom. De az nem roncsolja a hasadat? Nem leszel lila foltos körbe? :))
3/11 anonim válasza:
felülés, súlyzózás többet ér
ez már csak arra való, hogy ha lefogytál akkor fitt maradj
4/11 anonim válasza:
vékonyabb derekat csinál. Centivel mérd!
5/11 anonim válasza:
Csak akkor hasznos, ha van benne pl homok:)
6/11 anonim válasza:
Én is tegnap kezdtem el, még csak 10 percet de majd mindig többet fogok. Egyenlőre elég a 90centis karika súlya is, majd ha hozzászoktam rakok bele rízst:)
7/11 anonim válasza:
nekem víz van beletöltve, és nagyon használ.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalan nem őrülük bele sőt szeretem számolni mert akkor tudod legalább mennyit csináltam. És ugy is segít ha üres ,müanyag hullahop??
2010. szept. 6. 20:19
9/11 anonim válasza:
persze, segít úgy is csak lassabb a folyamat.
10/11 anonim válasza:
Szerintem fából készültet vegyél, ne számold, inkább csináld 20-30 percig, az logikusabb.. HA még nem hulahoppoztál előtte, és rendes karikával nyomod(nem üres műanyag) akkor sokaknak belilul az oldala. de ilyenkor kell rádolgozni, és elmúlik napokon belül. nekem annyira fájt, hogy alig bírtam felkelni:D olyan izmaim fájtak, amik még eddig soha! nagyon jó,és szeretem, és tényleg segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!