A hulahopp karikával végzett mozgás karcsúsít, formál? Nektek használt?
Nem kell rögtön hozzám vágni, hogy találjak ki keményebb mozgást vagy fogyózzak, mert nincs szükségem rá (168 cm vagyok és 52 kg)
Inkább csak formázni szeretnék (derék, csípő, fenék)
jézusom:D az első elmondta a lényeget... a zsír lemegy a hasadról a fenekedre, formál de nem fogyaszt, meg feszítsd meg úgy jó lesz:D:D:D gyerekek reggel van még ehhez...
a formázni kifejezés meg értelmetlen leírása egy nemlétező élettani folyamatnak. lehet fogyni vagy izmosodni (vagy erőt növelni, de erre főleg nevetséges lenne a hullahopp). ennyi. vagy vagy alapon működik, mert teljesen ellentétes környezetet kíván a kettő.
a hullahoppnál csak intenzívebb mozgások vannak, ennyi erővel akár hasazhatsz guggolhatsz, meg kitöréseket csinálhatsz, azzal is többet érsz el. a hullahopp max a zs terv legyen, mert ennyi erővel csuklókörzéseket is csinálhatsz a tv előtt ülve, kb ugyanazzal az eredménnyel.
a kulcs a "némi izmot tornáztatsz vele".
közel se eleget ahhoz hogy értékelhető kalóriadeficitet érj el vele. a semminél jobb, de hatása nem lesz. a kalóriák égetése összefügg nagyban azzal hogy mekkora izomcsoportot mozgatsz meg. a hasizom nem a nagyok közé tartozik. a másik pedig az izom összehúzódásának intenzitása. nem égetek annyi kalóriát ha felállok a székből mintha a teremben 80 kilóval a vállamon guggolok. a hullahopp karika még megfeszített hasfal mellett 1 órában se hiszem hogy 2-300 kcal-nál többet égetne el, és akkor még szerintem erősen túlbecsültem... egy kiló zsírhoz kb 8-9000 kcal deficit kell. a többi matematika
van itthon szobabicikli :D
az azért ér valamit ugye? naponta mennyit érdemes tekerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!