Van itt olyan nő aki 110 kilóról fogyott le?
Mennyi időbe telt elérni kb 90 kilóig és milyen módszerrel?
Megrít a gondolat, hogx ez a sok súlyt évekbe telik majd leadni.
Igaz én is 1 év alatt hiztam meg.
Én 94ről, de csak 153 cm vagyok
Szóval olyan mintha 110 kilós 166 centis lettem volna.
Ha érdekel a sztorim, írd meg a kérdéseid és szívesen válaszolok.
Röviden: az első 20 kiló leadása fél év volt. Utána voltak kisebb nagobb szünetek, betegség covid stb. Összesen két év alatt értem el a célom.
Mindenhol azt olvasom hogy a nagyon súlyfeleslegnél az elején több lemegy
Gondom ott az is közrejátszik, hogy a zsírban megkötött víz is több, stb.
Köszönöm
Mennyi kaloriat fogyasztottatok?
Csak 90kg-ig? Ez fél év alatt megvan.
kaloriabazis.hu kiszámolja neked. A normál fogyás 0,5-1kg hetente, ne állíts be ennél többet, mert egészségtelen, és túl nagy megszorítás.
Én 115-ről mentem le 85-re egy év alatt. Napi 1500-1800 kalória, heti 4 kemény súlyzós edzés. Hétvégente néha elszaladt velem a ló, de azért nagyjából akkor is odafigyeltem.
Utólag bánom, hogy ilyen keveset ettem, mert nagyon belassult az anyagcserém, hullott a hajam, mindig ingerlékeny és fáradt voltam.
Szia. Én 170-ről fogytam 67kgra. Lowcarb étrenddel és rendszeres mozgással. 3 év volt. Egyáltalàn nem ment gyorsan. Az első hónap -5kg, annak is a nagy része víz volt, Utána jóval lassabb volt a fogyás, és nem is mindig ugyanannyi. Volt stagnálás is.
Neked nem kell majd ennyi. Talán 1 év:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!