Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő aki 110...

Van itt olyan nő aki 110 kilóról fogyott le?

Figyelt kérdés

Mennyi időbe telt elérni kb 90 kilóig és milyen módszerrel?

Megrít a gondolat, hogx ez a sok súlyt évekbe telik majd leadni.

Igaz én is 1 év alatt hiztam meg.

2022. szept. 23. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 94ről, de csak 153 cm vagyok

Szóval olyan mintha 110 kilós 166 centis lettem volna.

Ha érdekel a sztorim, írd meg a kérdéseid és szívesen válaszolok.

Röviden: az első 20 kiló leadása fél év volt. Utána voltak kisebb nagobb szünetek, betegség covid stb. Összesen két év alatt értem el a célom.

2022. szept. 23. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! 110 kiló körül kezdtem, most vagyok 65. Az első húsz kiló viszonylag gyorsan ment, utána jelentősen lelassult. Kb. 4 hónapba tellett, egy picivel több is volt. Kalóriaszámlálással fogytam. Igazából most így durva is belegondolni, hogy csak 4 hónapba tellett, mert így visszanézve egy kissé gyorsnak tűnik a tempó, mondjuk volt rajtam vagy 50 kg fölösleg, szóval volt rajtam azért bőven.
2022. szept. 23. 20:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Mindenhol azt olvasom hogy a nagyon súlyfeleslegnél az elején több lemegy

Gondom ott az is közrejátszik, hogy a zsírban megkötött víz is több, stb.

Köszönöm

Mennyi kaloriat fogyasztottatok?

2022. szept. 23. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak 90kg-ig? Ez fél év alatt megvan.

kaloriabazis.hu kiszámolja neked. A normál fogyás 0,5-1kg hetente, ne állíts be ennél többet, mert egészségtelen, és túl nagy megszorítás.

2022. szept. 23. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 115-ről mentem le 85-re egy év alatt. Napi 1500-1800 kalória, heti 4 kemény súlyzós edzés. Hétvégente néha elszaladt velem a ló, de azért nagyjából akkor is odafigyeltem.

Utólag bánom, hogy ilyen keveset ettem, mert nagyon belassult az anyagcserém, hullott a hajam, mindig ingerlékeny és fáradt voltam.

2022. szept. 23. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
4 hónap alatt 116kg-ról 93kg-ra fogytam. Amin változtattam, hogy heti egyszer eszek valami édes vagy sós nasit, vizet iszok és mindennap legalább 2km-t sétálok ( általában 5km az átlagom, de minimum 2km amit mindenképpen sétálok)
2022. szept. 24. 04:58
 7/8 anonim ***** válasza:
110ről fogytam egy év alatt 60ra, stabilan egy kg/hét tempóval.
2022. szept. 26. 00:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia. Én 170-ről fogytam 67kgra. Lowcarb étrenddel és rendszeres mozgással. 3 év volt. Egyáltalàn nem ment gyorsan. Az első hónap -5kg, annak is a nagy része víz volt, Utána jóval lassabb volt a fogyás, és nem is mindig ugyanannyi. Volt stagnálás is.

Neked nem kell majd ennyi. Talán 1 év:)

2022. szept. 26. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!