Fogyókúra alatt sürités étkezési keményitövel. Jó megoldás?
Figyelt kérdés
Hogyan használjam?Mivel csak magamnak használnám akkor pl egy fözelék süritésére mennyit rakjak bele?2010. okt. 1. 08:24
1/1 anonim válasza:
Étkezési keményítő = kukoricaliszt.
Nincs nagy különbség kalóriában a lisztek közt, csak a tk. élettanilag jobb, a kukoricalisztet meg gluténérzékenyek is ehetik (mellesleg a fehér lisztnél az is jobb).
Én nem szeretem, mert gusztustalan kocsonyás állaga lesz tőle a főzeléknek. Én tk. lisztet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!