Mit vigyek suliba enni? a pufi rizst már unom és a szendvics is sok volt mostanában. szeretném ha kicsit változatosabb lenne hogy tudjak fogyni
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 22:14
1/15 anonim válasza:
Bármit, nem egy étkezésen múlik a fogyás.
2/15 anonim válasza:
Vigyél gyümölcsöt. És ne feledd hogy nem úgy fogsz fogyni hogy keveset eszel
3/15 anonim válasza:
Nekem ezek voltak váltogatva a tízóraijaim:
-Aprított gyümölcsök (alma, körte, szőlő, mandarin, narancs, banán) mellé egy pici cukormentes keksz a savak miatt
-melegszendvics
-műzliszeletek
-pékáruk (kakaóscsiga, pogácsa, lekváros töltött batyu, hotdog vagy virslis batyu, sonkával töltött sajtos batyu, sósperec)
Bármivel lehet fogyni, csak mértékkel kell enni és figyelni a kalóriaszükségletedre.
4/15 anonim válasza:
Én kicsináltam a gyomrom azzal, hogy csak almát ettem, így nezt nem ajánlom. Étkezz egészségesen, ne korlátozd magad túlságosan.
5/15 anonim válasza:
Vegyél fornettit is a szendvics mellé, hogy finom is legyen valami.
6/15 anonim válasza:
Jaj, te szegény, nem ízlik a kenyér?
7/15 Huszonegyedikszázad válasza:
Igazàból amit szeretnél, csak figyelj arra hogy minden ètkezésedben legyen fehérje. Akár protein shake formában
8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! persze tudom hogy nem szabad keveset enni csak kifogytam az ötletekből mostanában.
2022. dec. 4. 09:20
9/15 anonim válasza:
Zabkása, túró krém (túró+görög joghurt+édesítőszer+bogyós gyümölcsök), bármilyen gyümölcs, répa, fehérje shake vagy fiber shake, fehérje szelet, kis szalonna kis sajt sok zöldség (igen ez zsírosabb de néha lehet).
10/15 anonim válasza:
Zabpalacsinta is nagyon jó, zabpehely liszt, banán, növényi tej, sütőpor, fahéj összeturmixolva és kisütve egy kevés olívaolajon. Ehhez mogyoróvaj, cukormentes lekvár, gyümölcs, görög joghurt, ilyesmi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!