Le lehet adni 47kg-ot 5-6 hónap alatt?
12-es A fogyás nem egy egyenletes dolog.
Nemed, korod, magasságod, súlyod, miért a -47kg a cél? Ha valóban van ennyi felesleged, akkor az elején gyorsabban fog menni, ha megtalálod a motívációt, a neked megfelelő módszert, egészségesen akár heti 1kg is lemegy, sőt az első időben akár több is, de aztán lassulni fog. Minél kevesebb a felesleg annál melósabb, kizsigerelni a testedet nem érdemes, ekkora túlsúllyal most sétálni lehet, később érdemes aktívabban sportolni, hogy hatékonyabb lehess.
tapasztalataim szerint egészségesen, tartósan akár 20 kg is lemehet fél év alatt...
bár nagyon sok változó van ebben az egyenletben, s még mindig nem tudjuk, hogy milyen magas vagy, hány éves, nő-e vagy férfi...
Szerintem esélytelen, vagy valami embertelen módszerrel esetleg, de osztom az előttem válaszolók véleményét, hogy felesleges és csak ártanál magadnak. Én még pár kilóval több is voltam mint te és 3-4 hónap alatt fogytam le 18 kg-t. Intenzív súlyzós edzés és helyrerakott étrend mellett.
Nálam leginkább az evéssel volt a baj, mert súlyemelő edzésekre heti 4-5 alkalommal a hízás alatt is ugyanúgy eljártam, csak mértéktelen módon elkezdtem enni. Ekkora súlyfelesleg mellett ugyan mindig van rá esély, de ha lassabban adod le a plusz kilókat, akkor lehet a bőröd is kevésbé, vagy csak minimálisan fog lógni. A súlyzós edzést meg azért is ajánlom, mert esztétikailag jobban mutat majd ha lefogysz és a felesleg alatt ott lesz az izom. Hamarabb is lesz annak eredménye, mintha “csak” szigorú diétára fognád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!