Valaki össze tudna állítani nekem egy hetes diétát?
Ezt neked kell összeállítani magadnak. Egyrészt nem ismerem az anyagi helyzetedet, mert például akkor lehetne venni táplálék kiegészítőket is. Nem tudom, hogy kb hány kg vagy zsírmentesen, amiből a fehérje adagodat lehetne kikövetkeztetni. Az meg már tényleg kísérletezés kérdése, hogy körülbelül mennyi az a szénhidrát mennyiség, amivel szép lassan zsírból fogysz.
Általánosságban tudom azt írni, hogy feldolgozatlan, természetes élelmiszereket kell enni.
fehérje: sovány húsok, túrő, tojásfehérje, tejsavó turmix
szénhidrát: krumpli, rizs, zabpehely stb
zsír: olvia olaj, repceolaj stb
Nagyjából zsírmentes súlyodra számolva testsúlykg-onként 2 g fehérje legalább. A szénhidrát meg egyénileg függő dolog az anyagcserétől, meg sokmindentől. Zsírt meg ésszel, nem literszámra. Néha rálocsolni 1-2 kiskanállal a zsírmentes kajára.
szerintem ne diétáz inkább válts életmódot...
akkor nem is jönnek vissza a kilók
Pár kérdés:
eszel naponta 5ször gyümölcsöt zöldséget ?
hetente 3ször eszel halat?
reggelizel-e?
és iszol-e naponta 2 liter vizet?
egy dolgot megtanultam a sok fogyokúra mellett...fogyni,és megtartani csak életmódváltással lehet...és az egészség minden!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!