Vastag a combom?
En vastagnak érzem, meg is kérdeztem a férjem és olyan választ adott hogy hát vastagabb mint a combom többi része, meg hogyha nem tetszik akkor tornazzak. 😕
Olyan szarul érzem magam, mert jobban esne ha azt mondaná, nekem így tetszel, semmi gond veled, vékony vagy, örülök hogy két gyerek után is jól nézel ki.
De ezt nekem még sose mondta, pedig erre vagynek. 😕 De mikor másodszorra is megkerdeztem csak annyit mondott, hagyjam már békén 😕 persze ezzel elbizonytalanit, hogy nézek ki.
Most nem azért, de nekem 1 combom vaskosabb, mint te egészben, mégsem jut eszembe, hogy ne tetszenék a férjemnek. És tudod miért? Mert engem szeret a férjem, és ezt érzem is, nincs miért kételkedni és rágódni. Persze én is voltam 50 kg és nekem is volt olyan pasim, aki a halálba alázott és ha 40 vagy 30 vagy 20 kg lettem volna, akkor is talált volna valamit, amibe beleköthet.
Te egy vékony, szép csinos nő vagy, tegye össze a kezét a f@szparasztja, hogy ilyen csinos nője van, pláne úgy, hogy már szültél is 2 gyereket! Mondjuk ennek a palinak kár volt...
A többi kommentelőt kérdezném, hogy a ti elmétek amúgy rendben van? Nyilván költői kérdés, hogy lehet ennek a már-már kórosan vékony csajnak ilyeneket írni, hogy ne várjon dicséretet, meg változtasson? Itt mindenki elmeroggyant???
Ha ennél vékonyabb lenne a combod, akkor az lenne a baj. Csont és bőr lábak sem szépek.. Kvadricepsz messze a legnagyobb végtagi izomcsoport. Az lenne a gáz, ha nem szélesedne ki a lábad térd felett.
Ha az a bajod hogy túl puha, nem elég feszes, nem elég tónusos, akkor lehet edzeni, de első körben a további fogyást felejtsd el. Ha felszedtél edzéssel 3-4 kg-t akkor megpróbálhatsz fogyni kb ugyanannyit. Ha 1-2 kg-nál többet nem fogysz havonta, közben is edzel, megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét fogyasztasz, akkor közel nulla izomveszteséggel tudsz fogyni. Végeredményben ugyanannyi kg leszel, mint most, csak fittebb.
Összefoglalva: mostani súlyod alá ne menjél, ha nem tetszik amit a tükörben látsz, akkor irány a konditerem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!