Vastag a combom?
En vastagnak érzem, meg is kérdeztem a férjem és olyan választ adott hogy hát vastagabb mint a combom többi része, meg hogyha nem tetszik akkor tornazzak. 😕
Olyan szarul érzem magam, mert jobban esne ha azt mondaná, nekem így tetszel, semmi gond veled, vékony vagy, örülök hogy két gyerek után is jól nézel ki.
De ezt nekem még sose mondta, pedig erre vagynek. 😕 De mikor másodszorra is megkerdeztem csak annyit mondott, hagyjam már békén 😕 persze ezzel elbizonytalanit, hogy nézek ki.
Ha nem teszel magadért ne csodálkozz. Egyébként ha a kedves szavakat várod el ahoz úgy is kell kinézni
Még ő a szemét mert nem hzudik?
Heti 5 szor tornazok 1 éve, mondjuk utóbbi 1 hónapban csak heti 1-3 jött össze
Szerintem te teljesen rendben vagy.
A férjed amúgy hogy néz ki? Izmos, sportos?
Mert ha esetleg nem, akkor simán lehet, hogy csak irigykedik titokban rád.
Vagy az is lehet, hogy úgy gondolja, hogy te jobb csak vagy, mint amennyire ő jó pasi, és fél attól, hogy esetleg elveszít. Ezért próbálja letörni az önbizalmadat, hogy benned az a kép alakuljon ki, hogy nem vagy elég jó, úgyse kellenél senkinek, örülj, hogy ő van neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!