Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vastag a combom?

Vastag a combom?

Figyelt kérdés

En vastagnak érzem, meg is kérdeztem a férjem és olyan választ adott hogy hát vastagabb mint a combom többi része, meg hogyha nem tetszik akkor tornazzak. 😕

Olyan szarul érzem magam, mert jobban esne ha azt mondaná, nekem így tetszel, semmi gond veled, vékony vagy, örülök hogy két gyerek után is jól nézel ki.

De ezt nekem még sose mondta, pedig erre vagynek. 😕 De mikor másodszorra is megkerdeztem csak annyit mondott, hagyjam már békén 😕 persze ezzel elbizonytalanit, hogy nézek ki.

2022. nov. 6. 11:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
20%
Kati te itt mutogatod magad? Hazamegyek bajlesz
2022. nov. 6. 13:34
 12/35 anonim ***** válasza:
91%

Hát egy átlagos tinédzser vagy huszas éveiben járó lánynak ilyen a lába körülbelül... És ezt nem rosszból mondom, nincs ezzel semmi baj. Inkább legyél rá büszke, hogy 2 gyerek után is így nézel ki.

A férjedet nem is értem, hogy mit akar... Pálcika lábakat?

2022. nov. 6. 13:48
 13/35 anonim ***** válasza:
34%
Kezelnélek ha a férjed nem teszi :) jók a lábaid.
2022. nov. 6. 13:55
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
Semmi baj a lábaddal. De ha nagyon zavar (nem értem miért), akkor vegyél fel más szabású nadrágot, mert a lefelé szűkülő skinny farmer pont ezt emeli ki.
2022. nov. 6. 14:09
 15/35 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen rendben van két gyerek után a körmérete, de látszik, hogy nem feszes rajta az izomzat, fogytál, de izomból is. Mit árthat heti 2-3 fenék/comb edzés? De magadnak csináld, ne a férjednek.
2022. nov. 6. 14:27
 16/35 anonim ***** válasza:
44%

Soha nem értettem, hogy egyes nőknek mi a fasz baja van azzal, ha a párja 100%-ban őszinte velem 🤦😒

Kérdező, mit érsz azzal, ha hazugságokkal áltat téged, csak mert a gyenge egód csak ezt képes elviselni?

"és olyan választ adott hogy hát vastagabb mint a combom többi része, meg hogyha nem tetszik akkor tornazzak. 😕

Olyan szarul érzem magam, mert jobban esne ha azt mondaná, nekem így tetszel, semmi gond veled, vékony vagy, örülök hogy két gyerek után is jól nézel ki."

Ő teljesen őszinte volt veled, elmondta, hogy ő mit lát. Ha te magadnak is vastagnak látod, akkor miből gondolod, hogy esetleg a párod vékonynak fogja azt látni, ami nem az?

Sajnálom a párod, hogy olyan tipikus nullabites párja van, aki képtelen elviselni, ha őszinték vele.

A comboddal egyébként semmi baj. Az edzés miatt vastag, de te ezzel nem vagy tisztában, ha combra edzel, hogy az izom miatt meg fog vastagodni? És minek csinálod emiatt itt a műhisztit?

Fejben tedd magad rendbe, mert a probléma csak ott van.

2022. nov. 6. 14:28
 17/35 anonim ***** válasza:
25%
Jav. őszinte vele..
2022. nov. 6. 14:29
 18/35 anonim válasza:
94%
Rövidnadrágban mutasd meg ne feszesben:)
2022. nov. 6. 15:36
 19/35 anonim ***** válasza:
55%

Az emberek általában örülnek, ha őszinték vele. A párod az volt. Te hazugságot várnál el, hát nem kaptad meg, ez van, viseld el.

A lábaddal amúgy semmi gond. Kicsit gondolkozz inkább azon, miért nem vagy elég magabiztos anélkül, hogy mások megerősítéseiből merítenél erőt?

2022. nov. 6. 15:41
 20/35 anonim ***** válasza:
94%
Egyatalan nem vastag a combod max 55kilot mondanek rad igy kep alapjan
2022. nov. 6. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!