Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért zsíros/vastag a combom...

Miért zsíros/vastag a combom nagyon vékony lányként?

Figyelt kérdés
Elég extrán vékony vagyok,175 cm körül és 56-57 kg. A karom kb xxs méretű ,lapos a hasam is nem sok zsír van rajta. Viszont a combom,térdem nagyon zsíros. Mindig is ilyen volt még áltlaános suliban is pedig akkor még véknyabb lány voltam. A testvéreim lába is ilyen elefántos. Egyedül anyukámnak van igazi szép nőies piszkafa lába.Nem tudom miért,de nekem az nagyon tetszik,sokkal szebbnek látom mint az ilyen csülköket ami nekem van. Tudjátok az a tipikus elefánt láb. Akárhogy koplalok gondolom ez nem fog lemenni. Az a baj sporttól még vaskosabb lesz. Mi a megoldás vaskos,zsíros combra?? Tiszta narancsbőr is. Közben a fekenem meg elég picike..furcsa az élet.
2020. júl. 21. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Alkati, genetikai adottság.
2020. júl. 21. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Egy kép sokat segítene, mert nem kizárt, hogy csak te látod zsírosnak. Ilyen magasság és súly mellett ugyanis majdnem lehetetlen, hogy kövér legyen a lábad.

Vastag lehet, de akkor vagy alkat, vagy izom.

2020. júl. 21. 18:35
 3/9 anonim válasza:
66%
Hiába vagy vékony, ha magas a testzsírszázalékod valószínűleg
2020. júl. 21. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A koplalás nem egészséges és nem is célravezető. Ez alkati, genetikai kérdés, amin nem tudsz válaszolni, mindig is a combod lesz az, ahonnan legutoljára lemegy a zsír (vagy ha vastagok a csontok, akkor már így sincs rajta sok)

Sajnos ezen nem lehet segíteni, se edzéssel, se diétával. A legjobb, ah elfogadod, megszereted és megtanulsz hozzá öltözködni. Örülj neki, hogy nem a hasadra megy, mert annka még egészségügyi kockázatai is vannak bőven.

A másik lehetőség, hogy edzel, egész testet. A tested formásabb, vonzóbb és szexibb elsz és a súlyod is a normál tartományba esik, ha felszedsz egy kis izmot. Nagyobb (de formásabb, zimosabb testtel) a többi részedhez képest nem fog feltűnni a combod, arra is edzhetsz nyugodtan

2020. júl. 21. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Oda hízol. Ennyi.Van, aki hasra, más meg karra inkább. Ha rendesen edzel, és odafigyelsz a kajára, helyre tudod rakni.
2020. júl. 21. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi lehetsz! <3
2020. júl. 22. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Nagy valószínűséggel a lábaid vékonyak, csak nem olyan kórosan, mint a többi testrészed. Mutass egy képet, akkor meg tudjuk mondani, milyen a problémád.
2020. júl. 22. 14:21
 8/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak egy kép sokat segítene!
2020. aug. 14. 12:41
 9/9 anonim válasza:
Van itt még valaki?
2022. nov. 6. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!