Miért nem fogyok?
162 cm, 94 kg vagyok
24 nappal ezelőtt letettem minden édességet, pékárut, szénsavasat
Napi 1300 kcal, 120 gramm ch eszek csak
Megiszok napi 2-3 tiszta vizet
Mozgok is
Ma megmérekeztem, ugyanúgy 94 kg vagyok
Mi lehet az oka? Nagyon elkeseredtem.
Egy deka se ment le..
A fogyás nem sprint, inkább maraton. A tested érzékelte, hogy kevesebbet kap, mint eddig, ezért úgy értékeli a helyzetet, hogy szűkös idők jönnek, és elkezdi elraktározni ezt a keveset is. Szerintem érdemes lenne táplálkozás szakértővel kidolgoztatni egy profi stratégiát.
Még mindig nincs raktározó üzemmód, 5#..
Kérdező:
Két lehetőség van:
1, Valami betegség miatt nem tudsz fogyni.
2, Nem vagy kalóriadeficitben. Hiába hagyod el az édességet, ha kalóriákban ugyanannyit eszel, akkor a súlyod változatlan lesz. Ennyi a nagy titok.
Nem, az biztos...
Gyerekkorom óta gondom van a súlyommal, kb 20 éve állandóan ebből áll az életem.
Bár zabálni soha sem zabáltam amúgy, soha nem voltam édes szájú, nem vagyok oda az édességekért, nem eszek húst, nem iszok üdítőket, nem iszok kávét, nem iszok teát, alkoholt évente 2x, utoljára 3-4 éve voltam kb McDonalds/BurgerKing stb szintű helyeken. Szóval ne gondold, hogy aki kövér, az egész nap zabál a Mekiben, én nem szoktam. (Ellenben vannak 40-50 kilós ismerőseim, akik tényleg zabálnak)
A tejtermékek a gyengéim, sajt, kefír, joghurt, de azokból sem szoktam zabálni, joghurt vagy kefír maximum napi 1, sajt kb 2-3 deka egy nap..
Nem is vagyok az a típus, aki azért keres hogy kajára költse...
Szültem 2 gyereket, terhességek alatt sem híztam soha semmit, első gyerekkel annyival jöttem haza amennyivel terhes lettem, másodiknál meg még kevesebbel, 85-el lettem terhes, 83-al jöttem haza a kórházból, szóval ha megnyugtat, terhesen se zabáltam egyszer sem, nem is értem azokat a kismamákat akik állítólag jaj de kívánósak, én semmit se kívántam terhesen, de hát biztos igaz.. Sajnos a második gyerek születése után jött fel 3 év alatt ez a mostani 10 kilo, amit sajnos én magam sem értek teljesen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!