Kalóriaszámlálás?
Olyan konyhamérleget vegyél, ami grammra mér, és lehet nullázni (tare). Myfitnesspal-t használok én is, a vonalkód olvasót viszont nemrég átrakták a fizetős verzióba, de ha tudsz letölteni premiumos apk-t hozzá, akkor továbbra is tudod használni, mivel a premium nem fiókhoz, hanem apphoz kötött valamiért, tehát ha megvan a premium verziód, akkor nem problémázik azon az app, hogy nincs megvéve.
Off: 5 év után mondom, nem mindig tudsz ránézésre saccolni "külsős" kaját (tehát amit nem te készítesz), mivel rengeteg olyan összetevő lehet benne, amit te nem látsz, de ott van. Főleg a szószok, (olajban) sült dolgok esetében. De van olyan videó is, ahol látsz két pohár smoothie-t, látszólag tök egyformák, viszont az egyik 270 kcal, a másik 840. Lehet én vagyok szerencsétlen, de főtt rizst, tésztát a mai napig nem tudok megsaccolni.
Ha ötletelnél, akkor tiktokon van néhány ember, akik jó kajákat csinálnak, alacsony kalóriával, magas fehérjetartalommal. Külföldiek, de némi kreativitással, utánajárással hasonlóra ki lehet hozni magyar alapanyagokból is a receptjeiket. Eddig 2 olyan van nálam, aki említésre méltó ilyen szempontból, az egyik aussiefitness, a másik cooklikeimbook. Ilyesmi még jalalsamfit, de nála rengeteg olyan receptet látok, ami aussiefitness-nél már szerepelt. Tiffycooks videóit böngészem most, hátha van nála is valami használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!