Ha éjszakások lennétek hogyan osztanátok fel az étkezést?
Amikor reggel 6 órakor hazaérek akkor ne egyek? Zuhany és alvás szokott lenni egyébként. 2 körül kelek. Akkor kéne ennem elsőnek?
Este 9 óra után indulok. Vigyek valami kaját?
Ti hogy csinálnátok a helyemben?
Én alapból csak felkelés után 2-3 óra után eszem elsőnek, szóval ha én délután kettő körül kelnék, akkor én valószínűleg 4-5 óra körül ennék elsőnek, de akkor keveset, és valószínűleg 7-8 körül lenne az első nagyobb étkezésem, majd utána 11 körül nasi, 3 óra körül egy nagyobb étkezés, majd ha hazaérnék 6 után, akkor még bekapnák valamit. Nálam ez így működne, viszont tudom, hogy vannak akik reggel rögtön esznek, amint felkelnek, meg van aki napi háromszor eszik csak, én meg napi 5 alkalommal is.. szóval én például így csinálnám, de tudom, hogy sokaknak ez így nem lenne bejövős. Szóval reggel amikor hazaérsz, akkor is bekapnék valami kaját, most ha éhes vagy, egyél.
Próbálj kalóriát számolni, és oszd be, hogy napi hányszor étkezel, és kb. mennyi kalóriát szánsz bizonyos étkezésre. Amúgy szerintem vigyél magaddal kaját, igen. Kb. 9 órát nem vagy otthon, azalatt nyilván megfogsz éhezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!