Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha éjszakások lennétek hogyan...

Ha éjszakások lennétek hogyan osztanátok fel az étkezést?

Figyelt kérdés

Amikor reggel 6 órakor hazaérek akkor ne egyek? Zuhany és alvás szokott lenni egyébként. 2 körül kelek. Akkor kéne ennem elsőnek?

Este 9 óra után indulok. Vigyek valami kaját?

Ti hogy csinálnátok a helyemben?

2022. okt. 18. 06:47
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Nem tudom mennyire kivitelezhető, de én úgy étkeznék mintha a 14 óra körül lenne a reggeli.
2022. okt. 18. 07:41
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Jártam éjszakára, ha éhes voltam ettem, ha meg nem akkor nem. Ennyi. Kaját mindig vittem.
2022. okt. 18. 08:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jelentősége annak, hogy mikor eszel. Azért szokták javasolni, hogy lefekvés előtt 1-2 órával már ne egyél, mert az alvást könnyíti meg.

Ha éhes vagy nyugodtan egyél, főleg, ha nem viszel magaddal semmit munkába, de szerintem kellene. Lehet aludni sem tudnál éhesen.

2022. okt. 18. 08:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben akkor ennék, mikor hazaindulok a munkából. Igy 1-2 óra eltelik az eves es akozott hogy agyba kerulsz
2022. okt. 18. 08:43
 5/13 anonim ***** válasza:
20%

Én így híztam meg.

Az éjszakázás mindenképpen hizlal, ha amúgy is hízásra hajlamos vagy!

2022. okt. 18. 09:58
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Lefekvés előtt már semmiképp ne egyél, különben lerakódik!
2022. okt. 18. 09:59
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

#6 ez marhaság

Az igaz, hogy lefekvés előtt nem érdemes enni. Leterheli a gyomrot, rontja az akvásminőséget, reflux alakulhat ki.

Az is igaz, hogy ha valaki túl sokat eszik az lerakódik, tehát meghízhat tőle. Ezáltal az is igaz, ha valaki egész nap annyit eszik, ami a szükséglete és utána pkuszban eszik lefekvés előtt, az lerakódik.

De amit írtál, az önmagában nem igaz.

2022. okt. 18. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
10%

Akkor egyél, amikor éhes vagy. Ilyen egyszerű. (az éhséget nem szájban, hanem gyomorszájnál érzed)

A sok dilettáns meg nem kéne hülyeségeket irogasson. Az rakódik le, amit nem kéne enned, mint ember. (szénhidrát, magok-zöldek és hasonló mérgek)

Szénhidrátot zsírral semmiképp sem szabad keverni.

2022. okt. 18. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Ne legyél éjszakás, nagyon nem egészséges!
2022. okt. 18. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
37%

Engem is hízlalt az éjszakázás, meg mindig szorulásom volt azon a héten pedig nagyon laza kajákat ettem.

Reggel nem ettem semmi, 2-3 óra körül ettem először, utána este 7kor. Máskor is így szoktam, csak éjszakásba még este is ettem 2x.

2022. okt. 18. 11:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!