Ha visszahízok pár kilót, akkor megmenthető leszek?
Figyelt kérdés
Nos, az van, hogy túlzásba vittem ezt a rohadt fogyókúrát, és ezért gyűlölöm is magam. Igazából az 1,73 cm hez 75 kg-t akartam volna, ehhelyett lett 58. 121 kilóról indultam. Ez az egész herce-hurca tartott kb majd egy évig. Edzettem sokat, meg nem ettem sokszor. Viszont most picit visszaszedtem, direkt csináltam. Felmentem 65 kg-ra. És azt látom, hogy hasamról lógó bőr, mintha visszafeszűlt volna. Ha visszahíznák 75-re, akkor egyáltalán nem lógna, és normális alkatom lenne?2022. okt. 14. 19:50
11/11 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hanem úgy is volt, sajnos. De végül örülök neki, hogy felhagytam a mindennapos edzéssel meg önsanyargatásal úgy hogy nem kellett semmiféle segítség hozzá. Én úgy gondolom, ez nem normális dolog. De tanultam belőle, és majd remélem mások is fognak idővel. Most azon igyekszem, hogy elérjem a 70 kilót, és azt tartsam normális játékszabályokkal. Ha vissza feszesedi akkor vissza, ha nem, akkor legalább emlékeztetni fog, hogy van határ, akár tetszik egyeseknek, akár nem.
2022. okt. 15. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!