Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha visszahízok pár kilót,...

Ha visszahízok pár kilót, akkor megmenthető leszek?

Figyelt kérdés
Nos, az van, hogy túlzásba vittem ezt a rohadt fogyókúrát, és ezért gyűlölöm is magam. Igazából az 1,73 cm hez 75 kg-t akartam volna, ehhelyett lett 58. 121 kilóról indultam. Ez az egész herce-hurca tartott kb majd egy évig. Edzettem sokat, meg nem ettem sokszor. Viszont most picit visszaszedtem, direkt csináltam. Felmentem 65 kg-ra. És azt látom, hogy hasamról lógó bőr, mintha visszafeszűlt volna. Ha visszahíznák 75-re, akkor egyáltalán nem lógna, és normális alkatom lenne?

2022. okt. 14. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ne játssz a testeddel ! Gondolataidban már a jojó effektus fordul meg. Vedd tudomásul, hogy a megnyúlt kollagén rostok csak minimálisan tudnak összehúzódni. A fejedben tegyél rendet, aztán pár év múlva csináltathatsz egy hasplasztikát.
2022. okt. 14. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Badarság! Nem 121 kiló akarok lenni, hanem 70 max 75! Mivel még akkor nem volt ilyen pocsék állapotban a bőröm. Így sanszos, ha visszahízok annyira, akkor jobb állapotban lesz. Meg ráedzek jó sokat. Jojó effektus, hagyjad már, alig eszek. :-D
2022. okt. 14. 20:03
 3/11 anonim válasza:
100%
Nem fog megfeszülni és nem lesz az a tökéletes bőr, de lehet segít kicsit a hízás, ha nagyon zavar a plusz bőr vagy műtéti megoldás van még.Viszont csak akkor hízz vissza, ha tényleg jobban érzed úgy magad
2022. okt. 14. 22:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Odaírtam, hogy nem a teljes tömeget akarom visszahízni. A 70 vagy 75 pont ideális lenne a magasságomhoz. Nem megyek műtétre! Mivel egyik ismerősöm átesett rajta. Ottmaradtak a hegek, nem tüntek el. És még rosszabbúl fest úgy, pl strandon. Max 75 re gondoltam + még izmot szedek fel, így jó lesz az, tutira. Már jobb, mert látom. Csak gondoltam, megkérdezem, némiképp megerősítés gyanánt. De látod, jön itt a jojó effektussal, mikor már 2 éve tartom az 58-60 at. Most lettem 60 felett, mert én akartam úgy.
2022. okt. 14. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Pasi/nő vagy?
2022. okt. 14. 23:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz feszes a bőröd, ekkora fogyás után nem is lehet. Ahogy azt sem tudod befolyásolni, honnan fogyj, azt sem, hová fog felmenni az a plusz kiló.

Nekem egyébként volt hasplasztikám és nagyon szép lett. Igen, van heg, de a legapróbb bikinimben sem látszik ki. Jó dokit kell választani, ennyi a titka.

2022. okt. 15. 06:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Kösz, inkább visszahízok pár kilót, mert még a 65 is kevés a magasságomhoz. 70 nél megállok és ráedzek.
2022. okt. 15. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt ne a bőr kinézete diktáljon. Ha szerinted túl kevés a súlyod a magasságodhoz, és jobban néznél ki pár plusz kilóval, akkor csináld.
2022. okt. 15. 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Tehát azt akarod mondani, hogy 1 év alatt fogytál 63 kilót?
2022. okt. 15. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:
63%
#9, ekkora túlsúllyal fogyhatott így, főleg az eleje lehetett gyors.
2022. okt. 15. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!