Lehetséges ez ilyen rövid idő alatt?
Úgy érzem a legjobb barátnőm hazudik nekem. A sztori előtt annyit, hogy régen kábítószerfüggő volt.
A párjával szakítottak egy hónapja. Lefogyott ezidő alatt 15 kilót. Nagyon látványos az biztos. Azt mondta, hogy napi egy kovászos uborkát evett, mert semmit sem kívánt és nem bírt enni. Mindenféle vitamint, táplálék kiegèszítőt vitt be emelett a szervezetébe. Ezt állította mikor rákérdeztem arra, hogy kialakult-e valami hiánybetegsége emiatt. Azt is mondta, hogy napi 1- másfèl órát kocogott, hogy levezesse a stresszt. Ezt szintén nem hiszem, ugyanis aki nem eszik annak honnan van energiája? Én inkább arra tippelek, hogy drogozott megint és ez nyomta el az éhségét, és emiatt fogyott le. Vagy lehetséges lenne, hogy ilyen módszerrel, mindenféle gondok nélkül ennyit fogyjon az ember? Nagyon félek, hogy megint nem mond igazat. Szerintetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!