Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges ez ilyen rövid idő...

Lehetséges ez ilyen rövid idő alatt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a legjobb barátnőm hazudik nekem. A sztori előtt annyit, hogy régen kábítószerfüggő volt.

A párjával szakítottak egy hónapja. Lefogyott ezidő alatt 15 kilót. Nagyon látványos az biztos. Azt mondta, hogy napi egy kovászos uborkát evett, mert semmit sem kívánt és nem bírt enni. Mindenféle vitamint, táplálék kiegèszítőt vitt be emelett a szervezetébe. Ezt állította mikor rákérdeztem arra, hogy kialakult-e valami hiánybetegsége emiatt. Azt is mondta, hogy napi 1- másfèl órát kocogott, hogy levezesse a stresszt. Ezt szintén nem hiszem, ugyanis aki nem eszik annak honnan van energiája? Én inkább arra tippelek, hogy drogozott megint és ez nyomta el az éhségét, és emiatt fogyott le. Vagy lehetséges lenne, hogy ilyen módszerrel, mindenféle gondok nélkül ennyit fogyjon az ember? Nagyon félek, hogy megint nem mond igazat. Szerintetek?

2022. okt. 11. 13:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos a te elméleted az igatság
2022. okt. 11. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld rávenni, hogy a szakítás feldolgozása miatt keressen fel egy pszichológust, étvágytalansággal és annak veszélyeivel érvelhetsz, de a drogokat ne említsd, mert a visszaesés bokás, amit szégyell és azonnal agresszíven védekező, elutasító pozícióba állítaná.
2022. okt. 11. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Ugye nem azért tetted fel ezt a kérdést így feltüntetve, mert te is azt tervezed, hogy kábítószerrel fogsz lefogyni? Amúgy vannak ilyen csajok, de azok benne is maradnak a történetbe, és ocsmányok lesznek.
2022. okt. 11. 14:33
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
korod, nemed?
2022. okt. 11. 14:42
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még vélemények! Nem hallgat rám sajnos, próbáltam szakemberhez fordítani. Nem akarja. :(

3-as! Közöm nincs a fogyókúrákhoz. Azért ide tettem fel a kérdést, hátha valaki csinált hasonlót és van erről tapasztalata. Mivel nem vagyok sem jártas benne, sem semmi. Hinni szeretnék neki, és érdekelt, hogy alá tudja-e valaki támasztani a szavait.

4-es! Mivel irreleváns a kérdésed ezért tartózkodnék a választól.

2022. okt. 11. 14:48
 6/13 A kérdező kommentje:
6-os! Nem mondtam rád semmi rosszat. Nem akartalak megbántani. De most nem rólam van szó. Kérlek értsd meg. Legyen szép napod!☺️
2022. okt. 11. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Jól van na ne haragudj rám
2022. okt. 11. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, valószínűleg jó a megérzésed. Nem tehetsz semmit szinte. Tagadni fog. Nem is tudom, mi a megoldás.Egy hónap alatt ennyit fogyni....nem normális dolog.
2022. okt. 11. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Hany kgbol fogyott ennyit es milyen magas? Ha 120bol lett 105 pl es alacsony akkor nem nagy durr
2022. okt. 11. 20:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom pontosan, hogy hány kiló. Velem egy magas én vagyok 160-162 centi. Én 53 kiló vagyok, ő vastagabb volt nálam. Most meg vékonyabb mint, én.
2022. okt. 11. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!