Ha valakinek óriási hasa van (nő vagyok és úgy nézek ki mint egy 9 hónapos terhes) és lefogy, akkor mi lesz a hassal? Ott fog lógni a térdemig a bőr?
Aki sokat fogyott hasonló paraméterekkel, mi lett vele?
Nem akarok műtétet, nagyon félek tőle.
Valóban "bájos".
Inkább elkeserítő, hogy valakinek 40 év felett ilyen a stílusa, de mindegy, van ilyen.
Kérdésedre válaszolva, igen lógni fog a bőr.
Akartam hosszabban is válaszolni, de a stílusod miatt elment a kedvem.
vicces, hogy a sok képmutató szar az én stílusommal van elfoglalva, a kötekedő barom a teljesen irreleváns kommentjével nem zavart senkit sem.
A stílusom mindössze azért bántó, mert őszinte, amivel ti hazug szar létetekre nem tudtok mit kezdeni. Nyugodt vagyok, amíg ki vagytok akadva, akkor kezdenék aggódni, ha azonosulni tudnátok velem, de akkor nagyon. nem akarok hazug birkákhoz hasonlítani. részemről kérdés lezárva, a többi választ már nem olvasom. jó képmutatást és hazudozást birkáim
Bírom amikor a paraszt emberek arra fogják, hogy ők csak őszinték :D nem, te fullban gyökér vagy, ki kell ábrándítsalak :D
Meg még sajna buta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!