Ha valakinek óriási hasa van (nő vagyok és úgy nézek ki mint egy 9 hónapos terhes) és lefogy, akkor mi lesz a hassal? Ott fog lógni a térdemig a bőr?
Aki sokat fogyott hasonló paraméterekkel, mi lett vele?
Nem akarok műtétet, nagyon félek tőle.
"Aki sokat fogyott hasonló paraméterekkel, mi lett vele?" Milyen paraméterek, nem írtál konkrét adatot.
Amúgy meg a bőr elég jól vissza tud "húzódni", de nyilván ha valakin van 50 kg felesleg, akkor azért nem lesz olyan a hasa, mintha sose lett volna túlsúlyos. Nem fog feltétlen lógni, de feszes sem lesz. A térdedig pedig max. akkor lógna a bőr, ha 200 kg vagy. Azért ahhoz elég nagy fogyás kell, hogy tényleg akkora lógó bőr jelentkezzen.
A bőr eléggé tágulékony, de nem végtelenségig. Egy terhes nőnek is lehet akkroa hasa, hogy úgy nézzen ki a bőr, mintha szétrepedne, aztán szülés után egy évre olyan lapos a pocakja, mint 18 éves korában.
Amire te gondolsz az nagyon erős kövérségtől van, olyankor mint egy fonnyadt barack lóg az alapból zsíros bőr a hasadon, de akkor sem olyan mennyiségben, mint amekkora volt a kövérség alatt.
124 kg körül vagyok jelenleg és 40 év/170 cm.
Nyilván nem 5 perc alatt fogok lefogyni, de most sikerült leadnom kb. 5 kilót és szeretném, ha a tendencia folytatódna. Fog is szerintem, mert a jelenlegi árak mellett már nincs annyi pénzem, hogy egész nap zabáljak.
Nem célom a feszes has, 50 kilós koromban sem volt az. Csak mégse dekázzak már a felesleges bőrrel, mert az is elég gáz.
"Megint te? És még mindig csak 5 kg?"
Ki a f.sz vagy te? És ki kíváncsi rád?
Bájos egy nő vagy...
Mellesleg 50 kiló fogyásnál (ennyi simán vam rajtad), persze hogy lógni fog a bőr.
Van az több is.
Egyébként ki állított olyat, hogy bájos vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!