Van valami módszer hogy vékonyabbak legyenek az ujjaim? Elkezdtem gitározni de akkora ujjaim vannak mint a gyulai kolbász...
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 22:54
1/20 anonim válasza:
Legalább jól átfogod az akkordokat. 😄
Nem lehet nyújtani és vékonyítani. De fejleszteni lehet az ujjaid mozgáskészségét. Ha komolyan akarsz gitározni, csak tanártól tudod megtanulni.
2/20 anonim válasza:
Az emberi ujj nem hízik el. Sajna - csonkító hatású műtéteket leszámítva - nincs módja a természetes ujjvastagság-méret módosításának. Gitározni meg lehet bármilyen egészséges és megfelelő
mozgékonyságú ujjakkal.
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2022. szept. 12. 23:02
4/20 anonim válasza:
Mióta ledobtam 30kgmot nekem pl 19mmről 17mm lett
5/20 hosszúhajú válasza:
ha már hangszer, akkor a zongora jobban szétszedi az ujjakat - tapasztalat. de semmi hatása az ujj-fogyásara, a zongoraművészek sem gyufaszálakkal játszanak.
6/20 anonim válasza:
"Az emberi ujj nem hízik el. "
Ahogy te azt elképzeled. Én felhíztam 50 kilóról 125-re, a kisujjamra se jön fel az, ami régen simán jó volt a gyűrűsujjamra.
7/20 anonim válasza:
#6 Akkor nyiss ki egy orvosi könyvet az emberi zsírlerakódás sajátosságairól. Persze hogy picit meglátszik az ujjakon is, ha valaki súlyosan elhízik, de még egy 200 kilós ember se hízza be a kéz- és lábfejét, hiába bukik le már a háj a csukló és boka részen!
8/20 hosszúhajú válasza:
persze hogy megy oda is zsír, de a kérdés nyilván úgy értendő, hogy csak onnan akar fogyni.
9/20 anonim válasza:
#8 Ahova genetikai okokból nem rakódik le a többletzsír - onnan nem lehet fogyni se!
10/20 hosszúhajú válasza:
nyilván én is azt írtam hogy nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!