Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket készítenétek,...

Milyen ételeket készítenétek, ha éppen fogyókúráznátok?

Figyelt kérdés

inkább fehérje alapú ételt ennétek, bulgurral, hajdinával stb?

Bármilyen zöldséges, csirkés, halas recept jöhet.

Vagy akár sós reggelik is.

Konkrét receptek érdekelnének.

Valamint szerintetek belefér a diétába a főzőtejszín (krémlevesekbe, néha főételbe raknám.)?

2022. szept. 11. 13:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10: mert földi halandó második nap belepusztulna ettől az étrendtől az unalomba.

Felhőlángost, zablisztes meggyes-mákos sütit nagyon szeretem uzsonnára. De van, hogy csak egy kis gyümölcsöt eszek, pár szem maggal, most épp a szőlő fordul elő gyakran, eddig a dinnye ment.

Reggelire általában zabpelyhet eszek növényi tejjel vagy natúr görög joghurtot, esetleg amerikai palacsinta, mindhez adok fehérjeport.

Ebédre padlizsánt vagy cukkinit lasagne, tk tortillába töltött pulled pork vagy csirke, most a szezon kedvence a sütőtökleves, liget kókusztejszínnel csinálom, chilisen. Lencse daal is gyakori vendég, chilis bab is. Szeretem a tonhalfasírtot is. Általában úgy állítom össze az ebédet, hogy 500-600 kcal legyen, a maradék kcal keretet elosztom a többi 3 vagy 4 étkezési, mikor hogy jön ki a lépés.

2022. szept. 13. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi unalmas abban, ha a kedvenc èteleidet kèszìted el magadnak és abból csinálsz magadnak 3 napos menüt ami 3 naponta ismètli magát, majd hó végén egy új 3as menü következik, semmi unalmas nincs benne.
2022. szept. 13. 22:14
 13/18 anonim ***** válasza:
12: szerinted
2022. szept. 14. 07:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Így ki lehet hozni 70.000ből egy 85kg-os sportoló étrendjét, úgy, hogy közben minőségi alapanyagokból dolgozom, pl szarvas hús…

Ha minden nap mást ennék, akkor meg lenne 140000… arról nem is veszélve mennyi időt megsporolok naponta ha a 6napi kajámat előre megfőzöm aztán kiporciózva fagyasztom…

Csak előveszek egy dobozt, belekotrom egy fazékba vagy beteszem a mikróba, 5perc és eszem a kajámat.

Sokaknak megvott bukik el a fene nagy fogyasuk, hogy naponta 30perc-1órát ácsorognak a konyhában és elegük lesz.

2022. szept. 14. 09:09
 15/18 anonim ***** válasza:
14: neked ez bejött, nekem nem menne. Én inkább főzök minden nap 30 percet, minthogy két nap egymás után ugyanazt kelljen ennem. És nem tétel, hogy 70 vagy 140ből hozom ki. 50 kilót fogytam, szóval valamicske tapasztalatom van.
2022. szept. 14. 09:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Én meg 75-öt :) de nem verseny :)
2022. szept. 14. 11:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze hogy belefér a tejszín, van ebből is 15-20%-os, ez a light verzió.

Reggeli: 40g zabpehely mix, 1 alma vagy 1 kisebb barack felkockázva, ízlés szerint aroma-fűszer, 1 csipet só, kb 3 dl víz és 1 dl tej. Közepes lángon kellő sűrűre főzöd

Sós reggeli: ch csökkentett kenyér/protein kenyér/ sima tk kenyér, jégsaláta-uborka-amilyen zöldséget szeretsz, csirke-pulyka sonka 2 szelet, light sajt. Ha melegszendvicsnek eszed cukormentes szószt is tehetsz rá.

Nasinak én vagy gyümölcsöt eszek vagy korpovit kekszet ropogtatok

Ebéd: 40g hajdina-bulgur-rizs

Húsleves

1 kaliforniai paprika, 3-4 koktélparadicsom felkockázva, 2 tojás. A tojást a paradicsommal összekevered, a paprika ,,kalapját” levágod, és beleöntöd a tojást. Vagy cukkini hajó: a cukkinit hosszában kettévágod, magjait kikaparod, hússal -gabonával-paradicsomszósszal töltöd. Mindkettőt 150-170 fokon süsd meg alul-felül sütésen. De jöhet a sima grillezett csirke zöldségekkel(grill-párolt) és gabona körettel. Esetleg csinálhatsz lecsót kevés kókuszzsíron, vagy ugyan ilyen módon gonbapörköltet (tejföl nélkül) nem kell lenondani a finom ételekről, csak keresni kell az alternatívát. Főzeléket is szoktam enni de ezt önmagával sűrítem. A caprese csirkemell light sajttal és bacon helyett sonkával is tökéletes. Írj privátot ha gondolod és elmondom én miket eszek.

Vacsi nekem 1/3 fej jégsali, 1 kis paprika, kb 8-12cm-nyi uborka összemetélve, 2 tojással megsütve, vagy 1 light és 1 natúr leves tonhallal. 2 abonettet szoktam hozzá enni, balzsamecettel szoktam bolondítani

2022. szept. 15. 07:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindegy mit eszel, lényeg hogy legyél kalóriadeficitben.
2022. szept. 19. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!