Akik fogyókúráznak azok mit esznek ha rájuk tör az ha hirtelen édeset vagy sóssat kívánnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azokhoz szól a kérdésem akik oda figyelnek az étkezésükre. Ha ratok tör hirtelen hogy ennétek édeset vagy sóssat akkor mit esztek?2019. dec. 28. 18:48
1/9 anonim válasza:
Rendesen kell enni, és akkor nem tör rád éhségérzet.
2/9 anonim válasza:
Én nem fogyózok, egyéb okok miatt diétáznom kellett (tej, tojás, liszt mentes étkezés), ha nagyon kívántam az édeset, mézes kenyeret (schär, mentes kenyér) ettem.
3/9 t.kos válasza:
Felejtsd el a búzalisztes ételeket és a cukros üdítőt. Nem fogsz hízni és egy tábla csokit 24 órára lebontva megehetsz nyugodtan.
4/9 anonim válasza:
Édesség helyett almát (mire megeszed, elmúlik az éhségérzeted és valamennyire telít, főleg ha sárgarépát is reszelsz hozzá). Sós nasi helyett sovány csirkemell/ pulykamell sonkát magában, vagy főtt tojással, zöldséggel.
5/9 anonim válasza:
Az eszem meg áll mennyi hülyeséget tudnak ide irni.
Ne egyen lisztet, de csokit ehet!!!
6/9 anonim válasza:
Nagyon értelmes hozzászólás.. Szerinted mennyiben más az, ha valaki egyszerre eszik meg egy tábla csokit, és nem 10 perc alatt?
Amúgy ha engedi a tárcád, igyál ízesített fehérje turmixot(édes), ha meg sósra vágysz, ízesíts cottate cheeset fűszerekkel, pl metélőhagyma+extra só bele, és ezt kend rá pufirizsre, töltsd bele pulykamell sonkába, vagy csak simán kanalazd.
7/9 anonim válasza:
Édes: 1-2 db cukormentes cukorka
Sós: olajos magvak
Nem tör ràm a vàgy, tudatosan beépítettem őket az életmódvàltásomba, hogy elkerüljem au ilyen " rohamokat".
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy jó vagy nem jó, én havi egy bünözö napot tartok, amikor mindent ehetek amit kívánok. Egy nap alatt bármit összezabálok, nem tudok meghízni. Ha rámtör a vágy, arra gondolok, hogy nemsokára bünözö nap, és így tudom átvészelni.
9/9 anonim válasza:
Ha alacsony szenhidrattartalmu dietat csinalsz ilyen ritkan fordul elő. De sima fogyokura esetén sos : sajt vagy sutoben olvasztott sajt taller. Edes: cukormentes zselé készítés. Pl kiontod jegkockatartoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!