Van-e, és ha van hol fogyiklub Budapesten, ahol nem pénzért adnak tanácsokat, hanem el lehet beszélgetni olyanokkal, akik szintén fogyókúráznak, vagy akik már sikeresen fogytak valamennyit?
Figyelt kérdés
#fogyiklub
2019. aug. 3. 15:49
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, de benne lennék a létrehozásában, mert én is hasonló gondokkal kűzdök. :D
2/5 anonim válasza:
Sziasztok. Ha benne vagytok csinálok egy csoportot a fészen ahol megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat sőt csinálhatnánk találkozókat is ahol séta vagy valami laza sportot csinálnánk együtt csak, hogy mozogjunk. :)
( a sport alatt ne valami durvára gondoljatok pl tollas, pingpong stb...)
3/5 anonim válasza:
Van a kik nevű alkalmazás, ahol rengeteg csoport van, tényleg szinte minden témákban. Mondjuk netes és angoltudás kell hozzá, de én ott nagyon kedves emberekkel tudok beszélgetni és motiváljuk egymást.
4/5 anonim válasza:
Benne vagyok, csinálunk csoportot?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy idős barátom akar lefogyni (nekem nincs súlyproblémám), de ő nem ismeri sem a számítógép kezelését, sem az okostelefonokat, úgyhogy neki csak személyes találkozók lennének jók.
2019. aug. 6. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!