Gyógyult étkezési zavarosok vannak itt? Esetleg valakinek lenne kedve beszélgetni?
Én is étkezési zavaros vagyok, és próbálok gyógyulni, de nem megy, sőt egyre nehezebb és egyre rosszabbul vagyok. Kíváncsi lennék, hogy másoknak hogy és mennyi idő alatt sikerült meggyógyulni.
L/20
Milyen az az étkezési zavar?
Hol sokat hol keveset eszel?
Milyen jellegű a problémád?
Én anorexiás voltam évekig, és sikerült teljesen kigyógyulnom, pedig azt hittem, soha az életben nem leszek már képes normálisan nekiállni egy ebédnek.:) Akkor kezdtem el enni, amikor megijedtem, hogy befektetnek a kórházba. Nagyon nehezen ment eleinte, mert össze volt szűkülve a gyomrom, már egy kis adag kajától is puffadtam, és hát agyilag sem volt egyszerű elfogadni a tényt, hogy hízok... De idővel belejöttem, és amikor elértem egy normál súlyt, valami megváltozott. Hirtelen sokkal jobb lett a kedvem, az étvágyam, mintha kicseréltek volna! Azt mondta az orvosom ez minden esetben így van. :) Szóval irtó erős akarat és kitartás kellett hozzá, de sikerült!
Ha zabálással küzdesz: nekem volt az is, és először is mindenképpen kezdj el sportolni!!! Másodszor meg kell próbálni egészséges ételeket enni, azok nem annyira hizlalnak: zöldség, gyümölcs, sovány fehérje, teljes kiőrlésű gabona, és sok-sok víz!! Ez sem egyszerű, de más nem fog tudni meggyógyítani, csak te saját magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!