Az emberek minek, fogyokúráznak?
Aha, szóval ha kövér vagy egyre jobban, te elfogadod és szépen meghalsz fiatalon...?
Nos, másoknak ez nem szimpatikus ötlet.
Aki dohányzik, mert buta volt rászokni, az ne is akarjon leszokni?
Nem csak olyan eset létezik, hogy valaki kontrol nélkül zabál, és elhízik, hanem bármikor jöhet egy olyan betegség is, ami miatt felszalad pár kiló. Veled is megtörténhet, aztán nem lesz olyan unalmas meg baromság a fogyókúra.
Ez meg egy tévhit, hogy aki lefogy, mind vissza is hízik. Biztos láttál ilyen eseteket, de nem minden esetet láttál. Honnan tudod, hogy én pl. visszahíztam? Mert nem híztam vissza. :)
Unalmas lehet esetleg neked, nekem tök jó, hogy tudom, mit eszek és mennyit, és annak mennyi a tápértéke, rengeteget tanultam a táplálkozásról fogyókúra alatt, ami hasznos volt.
Ha téged untat a fogyókúra, akkor minek foglalkozol vele? Foglalkozz mással.
Még ha valamiért unalmas is, nem szórakozásból fogyózik valaki, hanem mert élni akar, lehetőleg betegségek nélkül.
Az evés is unalmas macera sokaknak, de csinálják, mert az élethez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!