Ha van rajtam zsir felesleg akkor tényleg csak a kardió ajánlott számomra? A több ideje edzőterembe járó ismeröseim nekem csak azt ajánjlák
Baromság.
Ha csak kondizol, akkor is fogyni fogsz kalóriadeficit mellett, sőt.
A "több ideje edzőterembe járó ismerőseid" annyira értenek a sporthoz, mint Orbán Viktor a szobafestéshez. Ha valaki ostoba, az hiába jár akár évekig edzőterembe, attól még ostoba marad.
Bármilyen mozgásformát űzhetsz attól még, mert van rajtad zsírfelesleg, legyen az kardió, súlyzós edzés, foci, boksz, vívás, diszkoszvetés. Ha fogyni akarsz, akkor egy kalóriadeficiten alapuló étrendet kell tartanod, ugyanis ha a tartós kalóriadeficit nem stimmel, akkor kardiózhatsz te minden nap a professzor ismerőseid tanácsára, a zsírfelesleg nem fog eltűnni. Ha pedig a tartós kalóriadeficit stimmel a étrended által, akkor bármilyen mozgásformát is végzel, a zsírfelesleg el fog tűnni. Emiatt kár szétkardiózni az agyad, pláne ha szívesebben végeznél helyette más mozgásformát.
Hülyeség. 42es BMIvel az első 15 kiló leadásához egy szemet nem kardióztam. Ha csak kardiózol akkor tutira megereszkedik a bőr és hiába fogysz le, semmi formád nem lesz, csak vékony leyzel. Az erosito sulyzos edzes tobb kaloriat is eget hosszutavon es amugy jobb is az izuleteknek mint a kardioban ugyanaz a mozgas sok ideig
Én az első olyan alkalommal kezdtem kardiozni mikor megallt a fogyas, ez kb 24 kg leadasa utan volt. Azota lement meg 11.
a kardió kb a legfeleslegesebb dolog ami csak létezik ha fogyásról van szó. Alapból edzés alatt milliószor több kalóriát égetsz, ha tudod hogyan csináld.
Az inkább arra jó, hogy a szivedet edzed. Egyél kevesebbet és nem lesz szükség kalóriát égetni, az alap test funkciókhoz alapból kell X kalória (olyan 1300 körül de ez sok mindentől függ).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!