Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mozgok és mégis hizok, hogyan?

Mozgok és mégis hizok, hogyan?

Figyelt kérdés

164 cm, 61 kg voltam, most 62 kg.

Kb. 1700-2000 kalória között eszem.

Heti 3-4x mozgok 40-50 percet, mégis hízok apránként meg így is, ahelyett, hogy csökkenne a súlyom vagy ugyanannyi maradna, mégis hogy lehetséges?

2022. szept. 7. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Ezen a kcalon kb súlyt tartasz és azt is csinálod. Egyetlen kiló függhet attol hogy elozo nap tobbet ittal vagy tobbszenhidratot ettel ami miatt ideiglenes vizvisszatartasban vagy.

Ket hetnel rovisebb kulinbseggel ne hasonlits sulyt. Es mindig reggel mérd, wc után, evesivás elott. Ez azert fontos mert este akar e kiloval is lehetunk tobbek mint reggel.

2022. szept. 7. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor mennyit kcalt kene ennem hogy fogyjak?
2022. szept. 7. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Magamból kiindulva, ugyanennyi kiló vagyok, de elég izmimos és kicsit alacsonyabb. Nekem 1300 a BMR (minimum), 1350-1400at eszem fogyáshoz és 1550-1600 a súlytartásom.

Te azért magasabb vsgx meg egyel többet sportolsz. Kb 1450en tudnál fogyni. De ne várj semmi eredményt hetek alatt. Ilyen kis súlyból sokkal lassabb és nehezebb.

2022. szept. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!